Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MILESM blog

Mnogi stoje u mestu kao semafori,menjaju boje...a život prolazi pored njih...

 

Stajao je tamo svakoga dana. Stajao je tamo čak i noću. Kada bi malo bolje razmislio, stajao je tamo i danju i noću. Celog svog bednog života je samo stajao na toj glupoj raskrsnici. Zvao se s Semafor. Mrzeo je svoj život. Mrzeo je posao koji je obavljao i sve ono što se oko njega dešavalo. Po ceo dan je samo menjao boju kao kameleon. Dosadilo mu je da čas bude crven, čas žut, čas zelen. Najviše ga je izluđivalo to što za svoj posao nije imao nikakvu nadoknadu. Nije čak mogao da bude predložen ni za najbolji semafor u gradu, jer ta nagrada nikada nije dodeljena ni jednom semaforu. Život mu je bio bedan. Svaki pas koji bi prošao pored njega podigao bi svoju nogu i po njemu se ispišao. Klinci su pisali po njemu raznim flomasterima. Jednom mu je čak jedan mališa ofarbao zeleno svetlo crnim autolakom, tako da nije mogao da obavlja svoj posao. Jednog dana se toliko iznervirao da je nekog pankera koji se slučajno tu našao pukao strujom u ruku. Non-stop je slušao psovke tipa „j*bem ti ovaj semafor, baš je dosadan!“ ili „kad će već jednom to zeleno svetlo, u p*zdu materinu!“ Jednostavno, to sve nije mogao više da podnese. Svakoga dana je sve više bio time opterećen i stalno je razmišljao o tome. 
Onda je jednoga dana pijani Turčin zakucao svoj Mercedes u njegovo metalno telo i sva svetla su se pogasila. Osetio je veliko olakšanje. 
Danas je na toj raskrsnici njegov mlađi brat koji razmišlja isto kao i on sam.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: