Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MILESM blog

OVAKO JE MOJA MAMA NEKAD MENI PISALA PISMA /MUSTRA/

 

Dragi sine,

Pišem ti ovo pismo kako bi znao da ti pišem.

Ako dobiješ ovo pismo znači da je dobro stiglo. Ako ga ne primiš javi mi, tako da ti ga ponovo pošaljem.
Pišem sporo, jer znam da sporo čitaš. Pre neki je dan je tvoj otac pročitao u novinama da se po statistikama večina saobračajnih nezgoda desava na 1km od kuće, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuće. 

Kuća je prelepa, imamo čak i veš mašinu, ali ne znam da li radi.Jučer sam stavila veš da se pere, povukla vodu i veša više nije bilo . . .

Ovde je vreme i nije tako loše. Prošle nedelje samo je dva puta padala kiša - prvi put je trajalo tri dana, a sledeći put četiri.
 U vezi one jakne koju si želio, tvoj ujak Miša mi je rekao, ako ti je šaljemo, da skinemo dugmad, pošto su dosta teška, jer to bi više koštalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u džep.

 Napokon smo sahranili tvoga dedu: pronašli smo njegovo telo kada smo čistili kuću. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobedio dok smo se igrali žmurke.
 Pre nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji. Tvog oca i mene je eksplozija izbacila kroz prozor.
Koji osećaj. Posle toliko godina,otac i ja smo izašli napolje zajedno.
Pošto več spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan.Ispod njega se nalazi oko 5000 ljudi .

  ..zaposlili su ga na gradskom groblju - održava travnjak. Tvoja sestra Jula, znaš ona koja se udala za svog muža..napokon se porodila!
Ne znamo još pol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak.
 Ako bude curica tvoja sestra će je zvati po meni...Čini mi se malo čudno da svoju čerku zove "mama". Tvoj rodak Paja se oženio..po celi dan se moli pred ženom, jer je devica.

I da znaš da više ne vidjamo tvoga ujaka Isaila,
onoga koji je umro prošle godine...
  A da ne govorim o tvom bratu. On je grozan..zatvorio je vrata od kola, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa !!!!!!
 Dobro sine, neću ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovde pre nas živela, uzela je kućni broj sa zida i ponela ga sa sobom.

Ako vidiš Maru pozdravi je, a ako je ne vidiš, nemoj. Mama koja te voli.

PS : Htela sam da ti pošaljem nesto para, ali sam već zatvorila kovertu. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: