Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
BIG-LEON blog
Blog pišem jer sam podstaknut blogom anastazije o zaštiti naših blogova od provokatora koji neznaju šta je to blog niti su ga ikada napisali,već su samo tu da bi provocirali i minirali blogove ostalih korisnika.
ŠTA JE BLOG?

Dakle šta je blog? Mnogi će da kažu svašta na ovu temu ali će uglavnom da greše jer niko ne zna tačnu definiciju.Blog je parče nečega u ničemu što je tvoje,ili jednostavno to je vaš dnevnik..Da, sad će da kažete da sam vas zbunio ali nisam razmislite malo glavom šta je internet i šta je web? Pa to i jeste nešto u nista jer sve je u vasioni,vaše jeste dok se neko tamo ne naljuti ili mu se ne svidja to sto ste pisali pa vam to zabrani ili jednostavno obriše,u najgorem slučaju možda taj neko što vam je ovo ništa ustupio jednog dana ne bude imao više volje ili para da plaća taj houst(čitaj Prostor) na serveru pa te jednostavno nema.Dakle pre nego krenete da bilo šta pišete morate sve ovo znati.

blogaddict.thumbnail.jpg
 
PROVOKATORI

Da,ima ih naravno i na blogovima a to su uglavom oni “Visko obrazovani” koji ne umeju dve rečenice da sklepaju pa onda iz zavisti i ljubomore se okome na nas koji nemamo ni osnovno obrazovanje,ali zato imamo dar za pisanje.
Te i takve osobe slobodno zaobidjite u širokom krugu i nikako ne dopustite da njihove bezvredne reči utiču na to da vi prestajete pisati.Koliko god za sebe pisali uvek će se naći neko da vas čita pa makar bio to i jadan “Provokator” koji u sebe nema ni trunke hrabrosti da napiše dve rečenice.

the_blog.jpg

GLEDAJ SVOJA POSLA

Sam naslov dosta o tome govori,dakle blog pišeš tako kako si samo ti zamislio u svojoj glavi,svaka upadica sa strane može da ima fundamentalne posledice po daljnem toku pisanja tvog bloga.Prvo mauči da ovde (čitaj Internetu) ima jako puno mudrica koji svašta nešto znaju da pametuju oko pisanja bloga.Moj je savet jako jednostavan samo se drži one stare dobre posovice koja glasi “Use i u svoje kljuse” Dakle prosto kratko i jasno ako sam nisi sposoban da smisliš šta ćeš pisati onda je bolje ne pisati,nego pisati tudje ideje i tudje misli.

blog-je-kreiran.jpg


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 35  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

mnogo buke ni oko čega,tja
*BYE*
#5, 11.03.2009 - 06:00
11.03.2009 - 10:33
Bravo Pajce *THUMBS UP* *GIVE_HEART* *KISSING*
#4, 10.03.2009 - 21:55
Hvala alojzija.Pozzzz
10.03.2009 - 22:22
Irena70 (47)
ma samo ti nastavi da nam pises blogove druze..kome se ne svidja ne mora ni da cita
#3, 10.03.2009 - 18:37
Ok,Irena.Pozzzz
10.03.2009 - 19:19
Malo više o tome pročitajte ovde:
http://ludak.wordpress.com/category/sta-je-blog/
#2, 10.03.2009 - 15:36
..ahaa..u prevodu...
budi originalan i svoj...
skontao sam...
brkica to i jeste...
zato slabo izbacujem blogove...
ne rade mi klikeri..hihiiii...

..pozdrav amigo...
#1, 10.03.2009 - 15:33
10.03.2009 - 15:36