Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
perke66 blog
Evo da ne kazete da sam skroz odsutan,a i da odgovorim na jedan blogic moje drugarice VIV...jednostavno moram...oplela po nama muskima pa ko velim da odbranim cast...ljubim ja lepooko moje
HEMIJSKA ANALIZA ŽENE

Hemijski element:
Žena

Hemijski simbol:
Že

Otkrio:
Adam

Atomska težina:
Optimalna 60 kg, ali postoje izotopi koji variraju od 40 do 250 kg.

Učestalost pojavljivanja elemenata:
Veče količine se mogu naći u urbanim sredinama, ali se hemijski čišći primjerci mogu naći u udaljenim brdskim područjima.

Fizička svojstva:
Površina obično premazana bojom i kremom. Javlja se u svim agregatnim i drugim stanjima. Proključa odjednom, zamrzne se bez razloga. Topi se ako se primeni odgovarajući postupak.

Hemijska svojstva:
Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim i poluplemenitim metalima, te i sa dragim kamenjem. Apsorbuje velike količine skupih materijala. Može eksplodirati iznenada, bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne otapa se u vodi, ali joj se prijemčivost znatno povećava ako se natopi kvalitetnim alkoholom. Najefikasniji je poznati elemenat na upijanje novca. Element je koji se vrlo rijetko nalazi u djevičanskom čistom stanju.

Najčešća upotreba:
Pre svega kao ukras, naročito u otmenim vilama i skupim sportskim automobilima. Odličan je medikament za relaksaciju i vrlo efikasno sredstvo za čišćenje.

Izvršeni pokusi:
Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kad se stavi pored boljeg uzorka.

Opasnost:
Vrlo je opasan element, osim u rukama stručnjaka, koji ima odgovarajući alat. Ilegalno je imati više od jedne, iako se može posedovati i više, pod uslovom da se drže na različitim lokacijama i pazi da elementi ne dođu u direktni dodir.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

gasa-ts (44)
najbolja ova OPASNOST ( ako ti ona ne dođe glave - niki neće ) *YAHOO* *LOL* *YAHOO* *YAHOO* *THUMBS UP* *DRINK* *DRINK* *BEACH* *BEACH* *BYE*
#2, 16.03.2009 - 23:27
ziv ti meni bio
17.03.2009 - 21:33
snekym (48)
:-{} :-{} :-{}
#1, 16.03.2009 - 11:48
17.03.2009 - 21:33