Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
bizi blog

Kupovina SOL-ova iz inostranstva

Mnogi Karike.com korisnici koji žive u dijaspori su tražili da omogućimo kupovinu SOL-ova putem SMS-a i iz njihovih zemalja, kako bi mogli da imaju potpunu zabavu na Karikama. Velikom mi je zadovoljstvo da smo omogućili SMS kupovinu SOL-ova iz 6 novih zemalja...
Do sada ste SOL-ove preko SMS-a mogli da kupite ako ste u: Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Od sada je moguće kupovati i iz: Švajcarske, Nemačke, Austrije, Holandije, Francuske i Australije.

Ukoliko je tvoja zemlja podržana i želiš da kupiš SOL-ove preko SMS-a idi na stranicu sa uputstvom i izaberi svoju zemlju.

Ukoliko tvoja zemlja nije podržana, SOL-ove možeš kupiti debitnom/kreditnom karticom na stranici za uplatu.

Ako ne možeš da do SOL-ova dođeš ni na prvi ni da drugi način, SOL-ove možeš da dobiješ i besplatno tako što ćeš učestvovati u Karike.com akcijama, kao što je ova aktuelna.

Radimo na tome da dodamo još zemalja u ponudi kako bi izašli u susret i ostalim Karike.com korisnicima.

Ukoliko tvoja zemlja nije podržana a voleo/la bi da bude, možeš to napisati u komentaru na ovaj tekst.

Ukoliko neko ima problema sa kupovinom SOL-ova iz inostranstva neka piše na webmaster@karike.com ili neka se obrati meni preko Karike.com mailbox-a.


Hvala.

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 65  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ELBA (53)
SAMO NEKA PAZLJIVO PROCITAJU !! SVE PISE!!! FUNKCIONISE !!
#3, 11.04.2009 - 08:12
Hvala!!! Od mene toliko! *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
#2, 23.03.2009 - 12:31
sinisa9 (21)
ma puno ocete para za to
#1, 16.03.2009 - 13:32