Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
blog
 Ajd u duzi!

Jedan zatvorenik je uhapšen zato što je pokušavao da se vrati u zatvor! Neverovatno, ali ipak istinito! Da vidimo zapravo o čemu je reč.

Sve se dogodilo u gradu Vudbin u državi Džordžija, u Sjedinjenim Američkim Državama.

Predstavnici vlasti iz američke države Džordžije izjavili su da su uhapsili odbeglog zatvorenika koji je pokušavao da se ušunja nazad u zatvor s cigaretama koje je navodno ukrao iz obližnje prodavnice.

Šerif Tomi Gregori izjavio je da je 25-godišnji Hari Džekson uspeo da otvori vrata od dvorišta koje su zatvorenici koristili za vežbanje i da je potom uspeo i da se popne na spoljnu ogradu.

Osoblje zatvora pronašlo je otključana zatvorska vrata. Tada su otpočeli potragu za odbeglim zatvorenikom. Niko nije mogao da pretpostavi da je on zapravo samo izašao po cigarete.

Osoblje zatvora je potom videlo Harija Džeksona kako pokušava da se vrati u zatvor. Kod njega su pronašli i čak 14 pakovanja cigareta za koje veruju da su ukradene iz prodavnice koja je udaljena jedan blok od zatvora.

Harija Džeksona očekuju nove optužbe za bekstvo iz zatvora, ali i za pljačku.

Džekson je već bio u zatvoru u okrugu Kamden, koji se nalazi na jugoistoku američke države Džordžije, na izdržavanju zatvorske kazne zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i narušavanja uslovnog otpusta. 
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vld (44)
*JOKINGLY* *JOKINGLY* *JOKINGLY* *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP*
#1, 20.03.2009 - 13:09
 

Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa