Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Leon65 blog
Da nisu , sasvim , to sam znao , čim voze levom stranom ,ali ovo ..... Turističke agencije imaju svoje muke sa turistima iz Velike Britanije , kakve se žalbe nakon godišnjih odmora pristižu , pročitajte nekoliko njih :

- Jedan turista iz gore pomenute zemlje je bio sa suprugom na svadbenom putovanju u Africi , i žalio se da kada je video slona i njegovu " stvar " da se nakon toga osećao bezvredno :))

- Jedna familija iz iste države je bila negde na moru i žalili su se na previše peščanu plažu :)

- Druga familija je isto imala primedbe na pesak , jer je na prospektu bio zlatno žut a u stvarnosti beo :))

- Engleska turistkinja koja je bila u Jamajci se žalila da je let predugo trajao " nas Engleze vozite 9 sati , a Amerikanci su bili nakon 3 sata kući !"

- Jedna žena koja je bila sa decom na moru se žalila da je niko nije upozorio da u vodi ima riba , deca su se na smrt preplašila .

- Jedna gospođa se žalila kako se  na plaži devojke ( žene ) sunčaju bez gornjeg dela bikinija pa je njen m už stalno gledao a nju zapostavio


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

snekym (48)
Hahaha...:)
#2, 21.03.2009 - 11:37
zanimljivo, žive u svom svetu
#1, 21.03.2009 - 09:47