Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
TAJA85 blog

DVA KORAKA NAPRED JEDAN NAZAD

...Cesto se zašitam šta je to što tera moju dušu da uvek bira trnovite i teške staze za koracanje...staze kojima se retko ko usudi da pode? Cesto se zašitam šta je to što tera moju dušu da uvek bira trnovite i teške staze za koracanje...staze kojima se retko ko usudi da pode? Možda mi je bilo potrebno da te sretnem u nevreme i toliko zavolim da bih do karaja  otkrila sve delice i tajne skrivene u meni. Shvatala sam našu vezu kao važan ispit zrelosti, poverenja i privrženosti a našu ljubav kao omiljeni kolac koji grickam mrvicu po mrvicu kako bih što duže uživala u njegovom ukusu. Zaista sam bila sracna u svakoj sekundi provedenoj sa tobom, pri svakom pogledu, osmehu, dodiru, poljupcu...
   Bila sam blesavo secna pri samoj pomisli da dišeš i živiš pod istim nebom kao i ja. Ponekad mi to nije bilo dovoljno. Bila sam tužna jer nisi tu da me posle napornog dana samo zagrliš i ispricaš kako si ga proveo.
   Shvatila sa koliko hrabrosti i snage ima u meni ali i koliko mogu biti slaba...koliko vredim ali i koliko nisko mogu pasti. Možda se ipak nisam dovoljno borila za nas? A možda sam se previše trudila?  
   I dalja se pitam kako ti je uspelo da sa toliko lakoce ušetaš u moje dane? Uselio si se u moje srce, nepitavši  da li smeš, a ja sam ti samo jednim laganim pokretom napravila dovoljno mesta de se u njega ugnjezdiši udobno osecaš.
Velikodušno...
Naivno...
Verovetno...
Tako si lako ocistio prašinu truncice od prethodnih padova  a toliko mi je sada teško da te odatle isteram jer osecam da ti je baš tu bilo mesto i da jedino tebi mogu da pripadam. I šta sada? Cini mi se da cu te uvek ovako  ljubiti...ali samo u ludim snovima! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vld (42)
zaist prelep blog 5+
#3, 25.03.2009 - 18:51
elanera (38)
Verovatno svi mi imamo nekoga koga ljubimo,ali samo u snovima...
Pozzz!
#2, 25.03.2009 - 18:34
NAŽALOST! POZZ
25.03.2009 - 18:44
kako-da-ne (40)
prelepo...bravo..
#1, 25.03.2009 - 18:30
HVALA!
25.03.2009 - 18:44