Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zerar blog

Mobilnim telefonom snimio duha

Dvanaestogodisnjak iz Birminghama u Velikoj Britaniji, Reece Pitman, mobilnim telefonom snimio uznemirujuću prikazu duha u kući.

  
Preplaseni decak čuo je zviždanje i upalio kameru na svom mobilnom telefonu kako bi snimio senovitu prikazu, prenosi The Sun. Nekoliko dana pre, njegova devetogodišnja sestra požalila se kako joj neko zagonetno slaže puzzle tokom noći.


Njihova majka Tonia Pitman, konultovala se s vidovnjakom, koji joj je rekao da bi duh mogao biti prijateljski. "Prolazim kroz teško razdoblje u poslednje vreme, otkako me ostavio suprug. Ne vjerujem u duhove, ali ovu prikazu doživljavam kao mog anđela čuvara", kazala je Pitman.
Julian Banks, iz Britanskog društva za paranormalne pojave, kazao je kako je snimljeni video "potencijalno najbolja snimka duha koja se pojavila zadnjih godina".


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

%) %) VEŠTA MONTAŽA.Pozzz
#1, 04.04.2009 - 13:52