Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
SuperZile blog
 Ona je mlada, lepa i poželjna, on - ugledan, srednjih godina i privlačan: ovo je tipičan kliše veze mlada žena - stariji muškarac. Odnos u kojem jedan od partnera ima znatno više godina prilično je čest, i po pravilu izaziva zgražavanje konzervativne okoline. Moralni čistunci, znatiželjne komšije i skeptični prijatelji redovno imaju komentar na veze ovakvog tipa, uglavnom negativan.
Tipizirani razlozi koji se pripisuju mladim ženama kao povod ulaska u vezu sa starijim muškarcem uglavnom se mogu svesti na razloge finansijskog karaktera, kao i na "potrebu za ocem" i sigurnošću. Smatra se da mladoj ženi pre svega nedostaje figura oca, te da zato traži zrelog i stabilnog muškarca koji će je štititi i biti oslonac u problematičnim situacijama.
Mnoge mlade žene koje se nalaze u vezi sa starijim muškarcem veoma su uspešne kada je karijera u pitanju i na razne načine pokazuju svoju sposobnost da se brinu same o sebi: dakle, rame za plakanje definitivno im nije potrebno To je prijatna mogućnost da Ona sa njim razgovara, razmenjuje komentare i pravi planove, sigurna pri tom da je On zaista sluša, a ne da po inerciji klima glavom, čekajući da se tirada završi i maštajući o njenim 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

slavica59 (58)
steta sto to danas nije tako, obicno mladja zena i stariji muskarac , upitahju novac, sto je i sa starijom zenom i mladjim muskarcem obicno razlog. *** nas odrzava njemu hvala.ups, smeh nas odrzava njemu hvala;))
#2, 21.04.2009 - 16:46
dobro jutro
http://www.youtube.com/watch?v=9Z2Ju-3BZqo
#1, 14.04.2009 - 09:48
 

Korisnik
offline
offline SuperZile (45)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova