Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
vatrenocrvena77 blog

Ljubav, Sreca, Tuga, Znanje, Tastina i Vrijeme...

Jednom jako, jako davno postojao je jedan otok, gdje su zivjeli svi osjecaji... Sreca, Tuga, Znanje, Tastina i svi ostali, ukljucujuci Ljubav.
Jednog dana su saznali da ce otocic potonuti, pa su se svi krenuli spasavati. Ljubav je zeljela ostati do zadnjeg trenutka, vjerna i odana svom otocicu no kada je otocic gotovo nestao, ipak je odlucila zatraziti pomoc.
Bogatstvo je upravo prolazilo kraj nje u svom velikom, luksuznom brodu kada ga je Ljubav zapitala moze li ju povesti sa sobom. Bogatstvo je gotovo srdito odgovorilo da ne moze jer nema mjesta za nju obzirom da mu je brod ispunjen srebrnjacima.
Ljubav je odlucila zamoliti Tastinu za pomoc koja je upravo prolazila kraj nje u prelijepom brodicu. "Tastino, molim te pomozi mi!" zavapila je Ljubav na sto joj je Tastina odgovorila: "Ne mogu ti pomoci, Ljubavi, sva si mokra i mogla bi mi unistiti brod".
Tuga je bila u blizini i Ljubav ju je odlucila zamoliti za pomoc. "Molim te, povedi me sa sobom" tiho je zatrazila Ljubav. "Oh... Ljubavi, toliko sam tuzna i zelim biti sama" odvrati Tuga i odjedri sama dalje.
Sreca je takoder prolazila kraj Ljubavi no kako je bila presretna nije ni cula njezin poziv u pomoc.
Odjedno se zacuo glas koji je rekao "Dodi Ljubavi, ja cu te povesti". Bio
je to jedan starac kojeg je Ljubav, ushicena i presretna, zaboravila pitati za ime.
Kada su stigli na kopno, starac je posao svojim putem prije no sto ga je Ljubav mogla pitati tko je.
Znajuci koliko duguje starcu, Ljubav se obratila Znanju, mudrom starcu za pomoc otkrivanja idetiteta dobrog starca koji joj je pomogao. Znanje joj je odgovorilo "Vrijeme". Ljubav je zastala u cudu i pitala zasto joj je Vrijeme pomoglo, na sto se Znanje nasmijalo mudrim smijeskom i odgovorilo
"Zato sto samo Vrijeme moze shvatiti koliko je velika i snazna prava Ljubav".


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vld (44)
pa zato ijesu prijatelji draga moja ljubimmmmmmmmmm *KISSING* *KISSING* *KISSING*
#3, 14.04.2009 - 18:24
poljubac i za tebe prijatelju )
14.04.2009 - 18:41
vld (44)
zaista prelepo divan blog 5+
#2, 14.04.2009 - 18:19
hvala prijatelju.
uvek si tu kad trebas )
kiss
14.04.2009 - 18:22
polux (47)
vreme ce pokazati...
#1, 14.04.2009 - 17:21
naravno, ono je ispred nas )
14.04.2009 - 17:25