Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
arcipara blog
 Dođe momak sredovečnih godina kod popa da se ispovedi, pa kaže:

- '' Oče, imam tri velika greha''...

- '' Koji ti je prvi greh sine'', upita ga pop.

- '' Pa, jednoga dana, izađem iz kuće, kad vidim svastiku kako okopava cveće u bašti. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i..., a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.

- '' Dobro sine, koji ti je drugi greh''?

- '' Pa, drugoga dana, izađem ih kuće, kad vidim komšinicu kako sadi povrće u bašti. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i...., a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.

- '' Dobro sine, koji ti je treći greh''?

- '' Pa, trećega dana, izađem iz kuće, kad vidim taštu kako pere veš u dvorištu. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i......, a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.

- '' Slušaj sine, stavi ti zvončiće na k .... , a mravi neka gledaju kuda idu''.


 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

arcipara (35)
xaxaxaxa
#1, 08.02.2015 - 01:33
 

Korisnik
offline
offline arcipara (35)
Srbija, Nišavski okrug, NišBlogovi: tagovi
nema tagova