Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ELBA blog

DIETA !! I SRETSTVO ZA NEGU LICA !!!

URL   poznat  !!!     osam dana jela samo spermu!
Da ima naivnih, naučili smo kad su na nastavu dolazili klinci sa spermom na faci "jer to rješava prišteve", a oni koji su im to provalili grčili su se od smijeha ispod neke klupe u stražnjem redu. Ali da odrasla žena može više od jednog tjedna provesti konzumirajući samo muško sjeme "jer je to najnovija i najučinkovitija dieta", to bi iznenadilo čak i naivčine iz prvih klupa.
---
I doista, ona je jela spermu punih osam dana vjerujući kako će izgubiti na težini. Međutim, njezina odluka ne čudi s obzirom što se o magičnoj spermi i njezinim učincima dosad sve natrkeljalo. Pisalo se i da muškarci mogu bolje privlačiti žene ukoliko spermu zadržavaju, odnosno što duže ne ejakuliraju. Neke vjere su je koristile kao dio svojih obreda i umjesto Svete vodice.

Kim Kelly je zbog svoje jače figure odlučila primijeniti spermu-dijetu. Mnogima poznata kao glumica u porno filmovima, odlučila je svoju dijetu naplatiti i prezentirati javnosti. Tijekom osmodnevnog prežderavanja bjelkastom tekućinom u stopu su je pratile kamere. Dijeta se stručno zove "Dijeta tekućih proteina". kako ipak nije željela umrijeti zbog figure, pored sperme tu i tamo bi popila koji gutljaj soka od banane. Nakon osam dana uspjela je izgubiti dva kilograma. No, da je za to vrijeme jela i samo ciklu smršavjela bi barem dva kilograma.

Kako je zbog troškova snimanja njezino 24-satno kreveljenje pred kamerama ustiju punih sperme ipak moralo završiti, uputila se u New York u nadi kako će moći nastaviti sa svojim projektom. Tad joj obratilo više od tri tisuće muškaraca želeći joj ponuditi svoje "blago". Ona je pristala i počela prikupljati "materijal za dijetu". Na kraju su je pitali kakav joj okus sperme najviše odgovara, Kim je odgovorila: "Svježa, iz 'pipe'". U tih osam dana pojela je preko 40 porcija sperme.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: