Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zagibg blog

RADUJMO SE JER HRISTOS VASKRESE

 "A posle subote, u svanuce prvoga dana nedelje, dodje Marija Magdalina i druga Marija da pogledaju grob. I gle, zemljotres bi veliki, jer Andjeo Gospodnji sidje s neba , pristupi, odvali kamen i sedjaše na njemu.A lik mu je bio kako munja, a odelo njegovo belo kao sneg. Od straha pred njim, uzdrhtase stražari i postaše kao mrtvi. Tada Andjeo progovori i reče: Vi se ne bojte; znam, naime da trazite Isusa raspetoga. Nema ga ovde. Jer Vaskrse kao što reče; dodjite i vidite mesto gde je ležao. I idite brzo i recite njegovim učenicima da je vaskrsao iz mrtvih i gle, on ide pred vama u Galileju, onde ćete Ga videti. Eto, rekoh vam. I otišavši od groma sa strahom i velikom radoscu, potrčase da jave njegovim učenicima. I gle, Isus ih srete i reče: Zdravo. A one prišavši uhvatiše njegove noge i pokloniše mu se. Tada im Isus rece: "Ne bojte se; idite i javite mojoj braći, neka idu u Galileju i tamo će me videti".

   A kada su one išle, neki od straže dodjose u grad i javiše prvosveštenicima sve što se dogodilo. I sastaše se starešine, te se dogovoriše i dadoše vojnicima mnogo novca govoreći: Kažite da su njegovi učenici došli i ukrali ga dok smo spavali. I ako to dočuje namesnik, mi ćemo ga ubediti i vas oprostiti brige. A oni uzeše novac i učiniše kako su ih naučili. I razglasi se ova priča kod Judeja do današnjeg dana". (Mat.16,1-15)


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vld (44)
vaistina voskrese
#2, 19.04.2009 - 19:55
VAISTINU VASKRSE !!!
#1, 19.04.2009 - 01:07