Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
nadah blog
   

Mnoge žene mogle bi mnogo i lepo da vole, ali nemaju koga, a svi se prave kao da već nisu voljene. Sramota ih je da priznaju da nisu.


Prazna je kuća bez žene. Ako žene nema u kući, nema ko drugi da bude u njoj.


Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.


Muž je ime za onoga koji vas je nekad voleo. Žena je ime za onu koja je volela nekog drugog, a udala se za vas.


Tako je malo ljubavi medu ljudima. Ko ume da voli ne bi trebalo ništa drugo da radi.


Da je vaša žena nešto vredela, udala bi se za nekog drugog, ne bi čekala vas.


Ako rešite sve probleme svoje dece, ona neće imati drugih problema sem vas.Blago babama i dedama, koji imaju unuke. Teško nama, koji imamo decu.


Dobro je imati oca i majku, ali je još bolje imati ćaleta i kevu. Svi očevi i majke masiraju svoju decu i iživljavaju se na njima, ali se samo sa ćaletom i kevom može iskreno razgovarati o tome.


Mi mnogo volimo da imamo, ali ne umemo da živimo od onoga što imamo. Ništa što imamo ne može nas učiniti toliko srećnim koliko nas može uciniti nesrećnim ono što nemamo.


U životu je dovoljno biti pametan samo dva puta: kad birate zanimanje i bračnog druga. Ko oba puta promaši, mora biti pametan celog života.


Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kada su vas posrali.


Pre nego što krenete da tražite sreću, proverite - možda ste već srećni. Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide.

Mladi moraju da žive noću – beže iz dana koji su okupirali njihovi očevi i dedovi.Ne vredi ni burazeru, ni baćo, ni druže, ni druškane, ni kume, ni rođače, ni pobratime – ništa to ne vredi dok se ne tutne i malo love.


Pošteni su pošteni zato što ne smeju ili ne umeju da budu nepošteni.


Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.Teško je biti sam. Od toga je jedino teže kada su dvoje sami.Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno.Vi vredite samo onoliko koliko ste drugima potrebni.


Žena je kao zima, ima dobre i loše strane. Dobre strane joj se vide, a loše osećaju.


Druže, kad razmišljate o ženi svog života, dozvolite i majci da konkuriše za to mesto.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: