Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Infatilan blog
UVIJEK GLEDAJU PREMA NEBU TRAŽECI NEKU DRUGU
PROMATRACI ZVIJEZDA UVIJEK GLEDAJU PREMA NEBU TRAŽECI NEKU DRUGU DIMENZIJU ZA KOJU SU SIGURNI DA JE TAMO NEGDJE.ONI ŽUDE ZA NJOM,NADAJU SE I IMAJU VJERE DA CE SE POJAVITI JER NIKAD NISU BILI ZADOVOLJNI OVIM SVIJETOM NI NACINOM NA KOJI GA VECINA LJUDI VODI.
NJIH VODI NADA,TE NEVIDLJIVA VJERA KOJA IH VUCE PREMA DOSAD NEVIĐENOJ SNAZI LJUBAVI KOJA VLADA JEDNIM PUNO VECIM I KOMPLEKSNIJIM SVIJETOM.TA NAS JE SNAGA STVORILA IZ NICEGA I SA LJUBAVLJU STAVILA NA OVAJ PLAVI SVIJET U VELIKOM CRNILU SVEMIRA.
ON PREDSTAVLJA DUH I SNAGU LJUBAVI KOJA JE BESKONACNA I KOJA NAS NIKAD NECE PRESTATI VOLJETI.ON NAS JE UCINIO SEKSUALNIM DUHOVIMA KOJI SE NALAZIMO U OVIM TIJELIMA SAMO PRIVREMENO!ON NE POŠTUJE LJUDE ALI ŽUDI ZA INTIMNIM,OSOBNIM ODNOSIMA SA NAMA,SA NJEGOVIM VLASTITIM KREACIJAMA!
ON NAS NE SUDI NA TEMELJU VJERE VEC GLADUJE ZA NAŠOM LJUBAVLJU TE TRAŽI DA VOLIMO SVOJE BLIŽNJE BEZ OBZIRA NA RASU,BOJU KOŽE ILI TEŽNJE!NJEMU NIJE STALO DO TRADICIONALNIH FORMALNOSTI ILI PAK CEREMONIJE BOGOSLUŽJA TE DRUGIH FORMI BOŽANSTVA,NJEMU JE JEDINO VAŽNO DA NAŠA LJUBAV PREMA NJEMU DOLAZI IZ SRCA I DUŠE TE DA BUDE ISKRENA!
ON VOLI SVE ŽENE I MUŠKARCE DOBRE VOLJE SVIH RASA JEDNAKO
ZA TU LJUBAV PROMATRACI ZVIJEZDA VODE relentless spiritual NEPRESTANI DUHOVNI, SVETI RAT RIJECJU I IDEJAMA KAKO BI POBUDILI LJUDSKI DUH I ISPUNILI NJEGOVO SRCE, PROSVIJETLILI NJEGOV DUH,TE GA SPRIJECILI U NAUMI DA UNIŠTI SVE PRIJE NEGO BUDE PREKASNO!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa