Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
vikica69 blog

Kakve lude muškarce.....

...ludo vole lude žene
 Žene vole najviše svakakve muškarce. Žena-devojka sanja o princu na belom konju, pod obavezno. Ovde dakle nemate nikakve šanse. Nemate konja, a kamoli belog, niste ni princ, nego, recimo, vodoinstalater, ili što je još gore, pesnik, ili, što je najgore, vi ste niko i ništa.

Ako nekoj ženi obećate da ćete je voditi na Havajska ostrva, ona će vas iskreno zavoleti. Žene vole blesave muškarce koji će ih voditi na čarobne Havaje. Ona u 99% slučajeva ne zna gde se nalaze Havaji, ali se nada da barem vi znate. Barem otprilike.

Ako imate dasku u glavi žena će vas ludo i nemoguće zavoleti. Žena voli muškarca s daskom. Svim prijateljicama će se hvaliti da ima muškarca sa daskom.

Žene vole dobro odevene muškarce. Ali ako ste go ko od majke rođen i bos, a imate "ono nešto", to jest lični šarm, - jopet će vas iskreno zavoleti!

Ako ste pametni, žena će vas voleti jerbo ste pametni i intelegentni.

Ako ste šašavi, žena će vas voleti baš zato! Bićete njen slatki šašavko!

Ona će vas obožavati ako imate prelepu dugu kosu i tepaće vam nežno: «Onaj moj dugokosi!» A voleće vas i ako ste ćelav kao korišćena bilijarska kugla. I govoriće «Iako je ćelav – moj je!» Drugim rečima, možete biti slatki i ćelavi i dugokosi.

Ako ste dizač tegova, žena će vas voleti. Zamislite! Moći ćete je vrlo lako nositi kroz život! Žene obožavaju da ih neko nosi, pogotovo kroz ceo život.

Isto tako će vas obožavati ako igrate ping-pong. Nema veze.

Žena će vas voleti ako ste stidljivi i ako ste bezobrazni. Voleće vas živahnog i mrtvog. Tužnog, ružnog i dužnog. Ako ste nežni, i ako je tučete i za kosu vučete.


Žena vas jedino neće voleti – ako i vi nju volite!


Potražiće nekog drugog, koji je ne voli!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vld (44)
#1, 16.05.2009 - 11:47
16.05.2009 - 13:58