Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Jaymz blog
  Duzi ...
 

Staklena činija za vodu i sunce bili su uzroci požara u Vašingtonu. Izgleda da se to ne dešava samo na filmovima!

Predstavnici vatrogasne službe u Vašingtonu izjavili su da su sunčani dan i pseća staklena činija za vodu u kombinaciji prouzrokovali plamen koji je započeo u zadnjem delu jedne kuće u gradu Belevi.

Vatrogasna služba u Beleviju i njen narednik Erik Kinan kažu da su istražitelji utvrdili da je staklena činija za vodu dovoljno dugo fokusirala sunčevu svetlost da proizvede efekat uveličavajućeg stakla i da izazove požar na drvenom delu kuće.

Istražitelji navode i da nije bilo nikakvih električnih žica niti nekog drugog mogućeg uzroka požara.

Na svu sreću, vlasnici nisu bili kod kuće u vreme požara, ali su susedi videli dim i plamen i na vreme alarmirali vatrogasce.

Iako su vlasnici kuće bili van nje, u kući je ostao porodični pas. Ali, njega su vatrogasci spasli i s njim je sve u redu. Pas sigurno nije ni svestan da je njegova činija za vodu kriva za sve.

Šteta nastala od ovog požara procenjuje se na 215.000 dolara.

Zato, ako imate psa i ako on ima staklenu činiju za vodu, dobro obratite pažnju na to gde je ostavljate. Bolje je i tako nego da prođete kao ova porodica iz Vašingtona. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: