Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
czjokzvsa blog

~~~ NAJGORI TATA NA SVETU ~~~

Izabrana pesma Nedeljka Popadića !!!U sobi dim... tišina... Pogled od mene krije. Zagledan, sam, u prazno, tata rakiju pije. K`o da ga tišti nešto... U piću traži spas. Dnu flaše sve je bliži i sve je dalji od nas. Tata ne može više bez flaše, k`o bez vode... Strah me - mama će možda negde u noć da ode . Oči mu mutne, sive... Usne su mu sve bledje. I prijatelji stari dolaze nam sve redje. Poneko se razboli. Neko padne u ratu. A ja posmatram kako flaša ubija tatu ... ~~~~~ Mama i tata se jutros ne vole. Pa me čas ona, a čas on tuče. A mene još uvek jako bole udarci onog Janka od juče . Mama i tata se jutros ne vole. Pa krivca traže, k`o da je važno . O, kad bi hteli , jednom , zbog mene , još jednom da se zagrle snažno . Mama i tata se jutros ne vole. Govore : "Gotovo!" Spominju stvari. Čudne reči : " Sudnica, ludnica, parnica, pakao, podstanari"... Mama i tata se jutros ne vole. Sam u sredini. Već glume strance. Kada bih barem imao brata da ih vežemo u neke lance . Mama i tata se jutros ne vole. Samlji sam jutros, samlji od svih... Govore s`kim ću živeti sutra. Mleko mi nude. Ja hoću njih . Mama i tata se jutros ne vole, tata bi negde u svet da zbriše. Briga ih što će sad onaj Janko da se od sutra osili još više . ~~~~~ Obukao je kaput. Ništa rekao nije. I srce moje, snažno počelo je da bije . Tata ostavlja mamu. (Kažu zbog neke žene).... Samo mi jasno nije zašto ostavlja mene ... Kako da ga zadržim malim rukama mojim ? A dobro zna koliko noću se mraka bojim ... Kada mi bude jednom doneo čokoladu reći ću mu da jeste najgori tata u gradu. I ova moja mama treba da se postidi . Može da vikne : " STANI!" Ona mu kaže :    "Idi!"


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Ja sam njega tj nedeljka videla uzivo,bio u mojoj skoli....tuzno jakoo...:( :)
#1, 08.06.2009 - 20:07
Sofija, oko nas ima dosta istih i slicnih primera, a to je stvarno tuzno -- u pravu si ... Hvala na komentaru malena !!!
09.06.2009 - 09:31