Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zoka71 blog
Želim da vam ispričam jednu priču.Nazvala sam je Most mada bi joj više odgovarao naslov Zidanje Skadra Na Bojani ali taj naslov već nosi jedna druga priča......dakle
 
                        MOST
Za početak,jedna reka,dve obale.....i dvoje .Nazvaću ih On i Ona.

Na jednoj obali stoji On,na drugoj Ona,između njih široka reka.Ne tako duboka ali jako brza.Gledaju se,žele da se dodirnu,ali ni jedno od njih se ne usuđuje da pređe na drugu stranu.......žele oni to ali most koji povezuje dve obale je suviše daleko,na putu postoji mnogo prepreka i iskušenja.....ne nastaviće da se gledaju izdaleka,razmenjuju nežne reči i prave planove za budućnost.Ali kako stići u tu ružičastu budućnost?
Možda da pokušujaju da naprave most?Da......i Ona je počela da slaže kamen po kamen u reku vezujujući ih svojim snovima.On je ohrabrivao,divio se njenoj upornosti i hrabrosti,bodrio je i pričao divne priče.Sve to je činilo da Ona oseti neverovatnu snagu,ispunjena snovima o večnoj ljubavi.Ali,kakva bi to priča bila kada bi se na samom početku mogao predvideti kraj?To bi bila bajka,ali niko više ne veruje u bajke osim možda zaljubljenih.
On je sve ređe dolazio na obalu,ali i dalje je govorio da Ona treba da istraje u izgradnji a da pri tom nije stavio ni jedan kamenčić u reku nebi li ubrzao njihov susret;čekao je da Ona uradi sve sama.
Ova priča još uvek nema kraj ali je verovatno mnogima jasno kako će se završiti.
Ja vam obećavam nastavak,uskoro.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

matori (48)
ja znam kraj,prelepo si ovo napisala
#2, 23.05.2009 - 01:21
hvala,ali počelo ono nevreme sinoć pa sam morala da prekinem.
23.05.2009 - 15:22
#1, 22.05.2009 - 23:29
23.05.2009 - 15:26