Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
GirlFromTheEnd blog
 Ovo je samo jedna obicna prica :)
  Tog dana celo je jutro padala kiša.Bio je sličan dan ovom današnjem.Beograd je bio mokar,a iz zemlje je isparavala toplota prošlih dana.Vazduh je bio gust i otežan.

 

Potsetio me je na dan kada smo se nas dvoje jurili po mojoj sobi.Ja sam htela da ga slikam,ali se njemu to nije svidelo.Smejali smo se i jurili.Nisam uspevala lepo da ga uslikam i prišla sam bliže.Bio je to trenutak kada sam upala u ćorsokak.Izlaza nije bilo...osim,terase.Istrčala sam na terasu i umesto da pritisnem dugme za slikanje,pritisla sam za snimanje.Pokušavao je da mi otme aparat iz ruke,ali nije bio tako jak...Od smejanja i njemu je ponestalo energije.Sunce je počelo da izlazi i iznad Trga Republike,u Beogradu se izvijala duga.Mirisalo je na prolećnu kišu koja je padala tog jutra.On me je zagrlio i potpuno se uozbiljio.Na svojim usnama osetila sam njegove i lagano spustila fotoaparat.Oteo ga je i rekao mi da je pobedio...

 

Sve je bilo snimljeno,ali ja tada nisam shvatala nešto...Nešto što bi možda promenilo moj život.

 

Sada stojim na terasi i dan je isti.Beogradske ulice su mokre od prolećne kiše,sunce polako izlazi...Nema samo dve stvari.Nema njega i nema duge.

Udišem vazduh i u plućima osećam njegovu težinu,mami mi se osmeh na lice,ali se ne mogu smejati,bol mi neda.

Moje oči sada nemirno kruže po stanici preko puta moje zgrade,kao da traže nešto.Da,traže...Traže njega.Nekada je on tu čekao autobus,a ja bi mu sa terase mahala i slala poljupce.

Pogled se zaustavlja na jednoj osobi,kao da je ona izabrana,i prepoznaje je.To je ona,moja najbolja drugarica.Osmeh mi se lagano izvije na usnama i kada sam bila spremna viknuti Marija,ugledala sam...Ugledala sam njega.

Prilazio joj je polako i uhvatio za ruku.Nežno je stavio poljubac na njene usne,dok su moje ostale ukočene.Oči su mi zablistale i iz njih je krenula jedna suza.Bila je to suza izdaje,tuge i boli.

 

Uzela sam fotoaparat i odgledala onaj snimak.Njegova gluma je bila izvrsna toga dana kada je imao ulogu otimača fotoaparata.Zaveo me je i uzeo ga...Sada znam da je sve sa mnom bila samo gluma.Možda glumi i sa njom,ali to me ne zanima.

 

Da sam tada znala,sada se ne bi ovako kajala... 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vivax (40)
#2, 24.05.2009 - 13:54
ifad (38)
#1, 24.05.2009 - 13:49