Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zmajcic blog
  Rekla mi je: "Ovako nemože dalje, nas dvoje ovde nestaje. Idi voli neku drugu, ja nisam dovoljno dobra za tebe niti si ti za mene. Zaboravi sve što je bilo između nas. Zaboravi sve što smo radili i mesta na koja smo zajedno išli." 
Ja slegnuo ramenima i rakao neka ti bude,valjda tako treba da bude. Bog verovatno ima nešto bolje za nas dvoje. I zaboravila ona sve, a ja se svaki tren  setim nje. I ako nisam lak na suze i ne puštam ih ni zbog mame niti tate, brat i sestre nisu u mogucnosti da ih pokrenu. Ali kada prođem mestom gde smo nekada bili zajedno, gde smo se smejali, gledali i jadali jedno drugom, suza sama krene niz lice. Kada neko kaže reci kako ih je samo ona znala reci ili kada krene jedna od naših pesama i tada suza krene. Ja se tada osvrnem oko sebe da vidim da li je neko vidio da plačem zbog prošle uspomene i jedne divne smeđe kose. Obrišem suze i krenem dalje. Ali ovaj put na tom je mestu ostao je deo mene. Ostaće svaki put kada prođem tuda, kada čujem reci i pesme koje sam mislio da su samo moje i njene. I zato neka niko ne govori da će biti bolje i da će doći lepša i bolja od nje. Pa valjda ja znam koga želim pored sebe da sa njom ostvarim sve snove i želje. Zato kada nekoga ostavljate ne govorite da ce doći neko bolji od vas i da ce je voleti više nego vas. Takve reci bole najviše, jer niko ne moze narediti koga cu da volim i za kim ce srce da pati. Sada pisući stihove ove secam se jedne prekrasne žene očiju i kose smeđe, glasa lepog poput  ptica. Sećam se i da je suza tekla kad je rekla "ne volim te i više se viđati necemo". Rekao sam OK, a u sebi sam znao da cu je se sećati i voleti kao i pre a možda i više samo to ona više znati neće. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

boljece te puno ali izljecenja ima,vidjeces.uvijek imas novu sansu da volis.shvatices to vremenom.da ces je se sjecati,to sigurno hoces.zato glavu gore i disi punim plucima.zivot je tek poceo.
#1, 04.06.2009 - 09:46
:0) hvala na lepim recima...
04.06.2009 - 16:45