Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
wolfie blog
 Nastavak copy/paste-a sledi :)" -Poštovani karikaši očekujemo svakog trenutka da sudac označi početak regularnog dela duela.
-Ma ljudi dali je to moguće sudac je izgubio međuzubno puhalo (Srbijanski: pištaljka ili zviždaljka), no sve će se dobro svršiti pošto sudac ima međuprstenac puhalo (Srbijanski duva u prste).
-Sad ću prijenos duela prepustiti mojoj kolegici Milki Babović da iskomentariše stajling naših takmaca.
-Drage moje i dragi moji ovo je neverovatno kako nase dame izgledaju, prvo ekipa plava.
-Lepršave haljinice i kostimi sa raznim simbolima tako da sve dijeluje kao karneval ili bolje reći šarena laža, ono što u timu plavih dominira su poprsja i po mojoj ženskoj proceni to sve ide od broja 75 pa sve do broja 115b. Frizure su tako ukusne da je to prosto očaravajuće , nadam se da neće početi kiša i da se kolorit neće sjebat. Muški su tako elegantni i predivno obučeni u kostime klovnova pa se dojam tima tako pojačava zbog rekvizita koje su ponijeli da su cirkuzantska trupa.
-Ekipa crnih, ha ha ha pa ovo je stajling 22-gog vijeka, tu je svega i svačega i kostima lažnjaka i perika i malih grudi i golih zadnjica, to je tako ukusno ukonponovano sa tvigi linijama, muški deo ekipe je vjerujte nešto bledo kao kroz maglu i dim pa nemogu dati detaljan opis već samo da to deluje tako sjebano .
-Hvala na pažnji, ponovo vaš komentator.
-Konačno je sudac pozvao kapitena na sredinu i pokušava se dogovorit oko pravila i propisa sajta i početnog udarca.
-Jooj joooj pa jeli to moguće i jedan i drugi kapiten momčadi želi početni udarc i već ga izvode tako da je sudac puhnuo u međuprstenac iako niko ne obraća pažnju na to, (Srbijanski svira k...u), i evo duel se zahuktava.
-Jooooooooooj to još nije viđeno na suretima ove vrste, na teren izlaze i neke mašine, od poljoprivrednih i građevinskih pa sve do avijacije. Traktor, traktor, traktorče, vozi mile motorče.......pardoniram, malo me ponijeo ambijent.
-Vidimo sada da se mašine koriste u svrhu izrade rovova, dubokih i sa ogromnim grudobranima zbog onih poprsja. Radovi su u punom jeku i kao podloga se koriste umjetnička dela čuvenih majstora kiste.
-Dojam je fenomenalan i podsjeća na radne akcije iz perioda DOK TRAJE OBNOVA NEMA ODMORA, i čuvene mušketirske parole SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE. 
- Ne, ne , ne da li je to moguće , muški dijelovi tima počinju da aplaudiraju , evo sad zvižde, joj, joj sad gađaju jajima ženske članice i svoje i protivničke ekipe.
-Dali je to moguće muški djelovi tima se rukuju i odlaze u prvu gostionu na pivu, jojojoj kakav će promjet ugostiteljima napravit.
-Vraćamo se na teren i iiiiiiiiiiiiiiiiii nevjerojatno sad je situacija vrlo zategnuta vidimo da je glavni sudac dao žute kartone svojim pomoćnicima, pošto je utvrdio da su podmićeni i da su šutirali u dupe sudjeonice duela a sve vrijeme im se smešile i kao pomagale da prevaziđu nastale emotivne i mentalne nedaće.
-Ne, ne i ne, ja vam nemogu dočarat atmosvjeru na terenu , u jednom kutu se pomoćni sudci vuku za kosi i spominju svu rodbinu i usrane gaće, dok glavni sudac sedi u centru i lelemuda.
-No evo sad je puhnuo u nešto i došlo je do prekida duela, vidimo da na teren dotrčavaju, pardon doteturavaju muški delovi momčadi i ljube svoje kolegice.
-Da, daaaaaaaaaa počinje i dobacivanje protivničkoj ekipi auuuuuuuuuu tu se dobacuju svakakve rekvizite od običnjih pljuvki sve do šlajmovčina a kako izgleda i po koje skinuto sa sopstvenog dupeta.
-Da, da sad se otvaraju suncobrani kako bi se obranilo od tih projektila, istodobno je počelo povlačenje u svoje rovove u pokušaju pregrupisavanja i trežnjenja, vidimo da se neki samopovređeni učesnici previjaju i kukumaču.
-Glavni sudac poziva na centar kapitene momčadi i dogovaraju završetak prvog dela duela.
Poštovani to bi bilo to, za sad a mi ćemo pratiti zbivanja na terenu i oko njega pa ćemo se po potrebu uključiti.
Ugodne letnje trenutke i plivajte u vodi a oni u rovovima neka ih u sopstvenim govnima kad im je lepo."


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Ljubisa54 (62)
Tako je čoveče roka ih da je on sad tu gde bi bio kraj, ma živeli bi i razmišljali rokerski baš svi.
#3, 05.06.2009 - 20:16
prijatelju nema minusa, ali nema ni komentara preterano
06.06.2009 - 10:55
Rockman (49)
Zeznuta utakmica...no, ja sam antitalenat za sport i ne interesuje me...samo muzika se ceni...:-)
#2, 05.06.2009 - 20:09
odgovor je iznad
u slucaju da nisi video, posto je ovo ljubisin blog zapravo
06.06.2009 - 10:55
Ljubisa54 (62)
dali je to mogućeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ovo je nastavak duela na STADIONU
KARIKE .COM
Pa uživajte
#1, 05.06.2009 - 19:35
yaaaaaaaaaay
zadatak uspesno odradjen

samo jos da ostali vide gde se nastavlja

05.06.2009 - 19:37