Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
visky3 blog

Frizerka silovala pljačkaša

 MOSKVA - Frizerka iz Kaluge, grada u centralnoj Rusiji.....zarobila je... u podrumu razbojnika koji je pokušao da...... ...opljačka njen salon, nakon čega ga je silovala tri dana.

Kako prenose mediji, javni tužilac je odlučio da podigne optužnice protiv oboje. Naoružani pljačkaš upao je u salon i tražio novac. U to vreme u salonu su bile dve frizerke i jedna mušterija.

Ono što pljačkaš nije znao je da je jedna od frizerki bila regionalni prvak u tekvondu. Devojka ga je jednim udarcem "zalepila za patos", a potom ga je odvukla u podrum i vezala za stolicu. Koleginici i mušteriji rekla je da će kasnije pozvati policiju, ali to nje uradila.

Posle radnog vremena sišla je u podrum, svukla pljačkaša, naterala ga da popije tri tablete Vijagre, da bi ga u naredna tri dana silovala više od deset puta. Čim je pušten na slobodu, užasnuti pljačkaš otišao je u policiju.

Završio je u bolnici zbog povreda genitalija koje su navodno bile posledica višestrukog silovanja.

Frizerka je rekla da je mladić najveći deo priče izmislio. "Imali smo seks par puta i on je na to pristao. Redovno sam ga hranila, kupila sam mu nove farmerke, a čak sam mu dala i nešto novca kada je otišao", rekla je frizerka. Mladić je potvrdio da ga je frizerka dobro hranila, ali je ostao pri tvrdnji da ga je besomučno silovala.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 22  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

cica52 (66)
da li je pravda zadovoljena?
#3, 12.06.2009 - 21:29
voki52 (65)
poz.... druze
#2, 12.06.2009 - 17:37
looney91 (26)
Boze,Boze...sta sve ljudima nece pasti na pamet...:))) ali...nije lose...:)))) lol
#1, 12.06.2009 - 17:28