Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
jacky blog
   Posvećeno mojoj ljubavi za našu godišnjicu…  Danas je 14.06. naša godišnjica…

1e9b2154.jpg
……..

Ljubav traži žrtva. Jednostavno, ko ne da dio sebe, ne može ni očekivati da dobije nešto za uzvrat.
A opet, ko da dio sebe nekome, gubi sopstvenu licnost u ljubavi i dobija lik duše osobe koju voli. Dugo nisam bila spremna da dam sebe nekome. Ne. Dugo sam se bojala da ne izgubim ono što sam godinama gradila nedozvoljavajući ikome da poruši moj trud. Dugo...skrivala sam nježno djete u sebi puno ljubavi i nade, samo zato jer sam se bojala. Bojala predati nekome svoje ruke, snove i želje. Bojala se poletjeti na krilima ljubavi iz straha da ću pasti skroz do ponora tuge.
A onda se iza svih strahova pojavljuješ TI! Sigurnim koracima dolaziš ka meni i kao svetionik pokazuješ mi put kojim trebam poci.Polako, u meni se budilo usnilo dete zeljno neznosti i zagrljaja.Govoris:"Veruj u nevjerovatno."Nesigurno ti pružam ruke, kao sebe da ti pružam. Čitavo jedno djetinjstvo u meni sabijeno, želi napolje. Puštam ga. Neka leti. Nježnost u meni daću nekome. Mislim da bih mogla poletjeti..."Možeš!", tvoje riječi ohrabruju. Sada znam koliko je strah u meni bio bespotreban. Dajem se, znam da vredi.
Ne znam koliko dugo ću letjeti ovim nebom ljubavi. Ne znam gdje me krila nose. Ne znam ni da upravljam. Nije ni bitno. Važno je da sam sa tobom. Sve svoje strahove sam odbacila kao staro ruho. Svu svoju nježnost dajem tebi……TEBI kojeg volim više od svog života…..

1e9b2155.jpg
Ps I Love You
A Kiss For You

Tvoja Jacky....


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: