Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
goran0808 blog
 Pita Mujo Hasu:
“Znaš li ti bolan Haso razliku između WC šolje i tuš kabine?”
Haso:”Ne znam!”
Mujo:”Znači ti si taj!” Treba Haso da ide u Nemačku i ostavi on Muju da mu čuva mačku i kaže mu da je dobro pazi da joj se nešto ne desi, jer je mnogo voli.
Posle 15 dana šalje on pismo Muju u kojem ga pita kako mu je mačka i dobije odgovor da je mačka dobro i da je sve u redu.
Posle mesec dana opet isto ptanje i isti odgovor.
Nakon mesec i po dana pita ga on isto i Mujo njemu kaže: Mačka ti je uginula.
Haso doživi šok, imao srčani udar i pao u komu. Kad je izašo iz kome kaže on Muju: Nisi trebo onako da mi kažeš da mi je mačka uginula već si fino trebao da me pripremiš, na primer kažeš mi: Mačka je često počela da ti se penje po krovovima, posle 15 dana si trebao da kažes: Krovovi su postali klizavi, a posle mesec dana kažeš mi da je mačka pala i da je uginula.
Haso posle nekog vremena ode opet u Nemačku i posle 15 dana dobija pismo od Muja u kojem piše: Haso, tvoja baba je počela često da se penje po krovovima!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: