Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
opustendecko blog

7 stvari koje žene smatraju dosadnim u krevetu

...........
 Sasvim smo sigurne da ne želite da pridev 'dosadan' opisuje vaše ljubavničko umeće u krevetu, zbog toga poslušajte nekoliko 'ženskih' saveta.

Kako bi vam pomogle u ispravljanju nekih 'strašnih' grešaka, predlažemo vam da proučite listu od sedam stvari koje nikako ne smete da činite u krevetu, naravno ako želite da vam se partnerka vrati 'po još'.

1. Pitati za odobrenje

Nema ničeg seksi u traženju odobrenja za seks sa ženom koja vam se dopada. Dobar ljubavnik zna kako joj dati do znanja da je spreman i kako 'napaliti' i nju bez direktnog pitanja 'Da li bi li želela da sada imamo seks?'. Nešto jednostavno poput intenzivnog pogleda ili pravog dodira puno su korisniji načini da dobijete ono što želite.

2. Predvidljivost

Ukoliko ste zajedno već neko vreme, to zaista može predstavljati problem. Razlog što su stvari između vas i vaše partnerke na početku bile tako 'vruće' delimično je i taj što niste znali šta vas očekuje. Ako želite da sačuvate isti nivo uzbuđenja i u narednim mesecima (godinama) veze, pobrinite se da s vremena na vreme smislite nešto novo.

Ne plašite se novotarija u kojima ćete oboje uživati; ne dopustite situaciju da partner može predvideti svaki vaš pokret. Na primer, ako inače potrošite pet minuta na predigru, sada potrošite 15 minuta i zadirkujte je nemilosrdno. Neće znati šta ju je snašlo, a uskoro nećete ni vi.

3. Mehanički seks

Većina žena će se složiti da je seks bez osećanja poprilično dosadan; nijedna žena ne želi da se tretira kao lutka na naduvavanje - dobro, osim možda ponekad. Ne kažemo da svaki seksualni odnos mora biti 'van pameti', ali bez obzira na to koliko god ona cool bila, još uvek je žena i želi da je tako i tretirate. Zbog toga budite ljubavnik iz njenih snova i barem jednom nedeljno 'vodite s njom ljubav' u punom smislu reči. Ako nećete vi, ona će sigurno naći nekoga ko hoće…

4. Ne trudite se dovoljno

Iako većina žena - kao uostalom i muškaraca misli da mora biti zadovoljna sa bilo kakvim seksualnim odnosom u koji se upusti, istina je da se većina ipak zasiti od rutine. Zbog toga ako želite sprečiti da vas se vaša partnerka zasiti, morate uložiti dodatni napor u krevetu.

Sada dolazimo do onog slova 'r'. Kao što pogađate: reč je o romansi. Činjenica da žene čak ni ne računaju na ovo, vaša je prednost koju morate iskoristiti - ako samo jednom budete romantični, misliće da ste došli s neke druge planete i predaće vam se cela - verujte mi.

Na primer, ostavite joj ljubavnu poruku opisujući što biste želeli da joj radite, šta biste želeli da ona vama radi, šta bi ona trebalo da obuče dok sa čežnjom čeka da se vratite. Priredite joj romantičnu večeru u dvoje, pustite muziku i zavedite je. Napišite pesmu za nju i otopiće se poput kocke leda. Potrudite se da joj ugodite i sledeći put, pa ne samo da joj nećete dosaditi već će se potruditi da vam uzvrati istom merom.

5. Isto mesto

Ako žena zapamti sve pukotine na plafonu vaše spavaće sobe, u velikoj ste nevolji. Ali ne brinite, jednostavna promena lokacije rešiće ovu situaciju. Učinite to pod tušem, na kuhinjskom stolu, u vašem automobilu, na sakrivenoj plaži, u šumi… mogućnosti su beskrajne. Pustite mašti na volju i pazite da vas ne uhvate.

6. Preglasni ili nedovoljno glasni

Ekscesivno roktanje i ponavljanje određenih reči može biti zamorno kao i kad neko ne ispušta nikakve zvuke uopšte. Pokušajte zato naći umerenu sredinu kojom ćete da joj date do znanja da uživate, a da o tome ne obavestite ceo komšiluk. 'Pravilan' odabir reči može uzbuditi većinu žena, i ne, to ne moraju biti baš te prve tri koje su vam pale na pamet.

Govoreći joj da to što radi, radi zadivljujuće, da izgleda vruće ili šta biste želeli da joj radite ili da ona radi vama, oteraće dosadu iz vaše spavaće sobe na duže vreme.

7. Nikada ne eksperimentišete

Ako ste već neko vreme s vašom partnerkom i želite očuvati seksualnu privlačnost pokušajte sa novim pozama, podelite svoje fantazije, zamenite uloge, začinite svoj seksualni život ili reskirajte da se dosada uvuče u krevet između vas.

Popite nekoliko čaša vina i popričajte o tome što vas pali, mogli biste završiti ostvarujući upravo ispričane fantazije.

Ljubavnik iz snova

To bi bio zbir svega što u sobi ne smete raditi, ali nemojte se opterećivati… većina žena nema takva suluda očekivanja, one samo žele je da se s vremena na vreme potrudite barem malo


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 17  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline opustendecko (37)
Srbija, Južnobanatski okrug, VršacBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa