Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
daba01 blog
 OVAJ BLOG PISEM VELIKIM SLOVIMA ZATO STO BI BILO DOBRO DA SE SHVATI POUKA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NA DANASNJI DAN............
 NA DANASNJI DAN U JUTRO 1389 GODINE DESILO SE NESTO ZA ZEMLJU I ZA NAROD VELIKO.MA KOLIKO NEKI TO PRETAPALI U ISTORIJU ILI NASLIJEDJE NARODA TO SE IPAK GLEDAJUCI SA UGLA NEZAVISNOG POSMATRACA DANASNJICE KOLIKO NEKO NEZAVISAN ILI OBJEKTIVAN MOZE BITI KAD SE RADI O NECEM VELIKOM KAO STO JE BOJ NA KOSOVU.
KAD SMO KOD OBJEKTIVNOSTI MISLIM DA MOGU DA BUDEM OBJEKTIVAN DO NEKE GRANICE JER U SEBI NEMAM NEKE OPREDJELJENOSTI PREMA DANASNJOJ SITUACIJI I STRANKAMA KOJE SE NALAZE U SRBIJI ALI HOCU DA VAM PREDOCIM DOGADJAJ KAO STO JE VIDOVDANSKI BOJ NA KOSOVU SA BOJEM UNUTRASNJIM KOJI JE PODJEDNAKO VELIKI U SRBIJI I VEOMA SLICAN ONOM IZ 1389 GODINE,TADASNJI OSMANLIJSKI OSVAJACI KOJI SU OVU ZEMLJU VIDJELI KAO SAMO JEDNU PREPREKU KA OSVAJANJU ZAPADNIH ZEMALJA U SADASNJOSTI SE MOGU PREPISATI POSASTI UVEZENIH KARAKTERA I VRIJEDNOSTI KOJE NADIRU KA SVAKOM OD NAS I TO JE NJIHOVO LEGITIMNO PRAVO,U TOJ NAMJERI NEBIRAJU SREDSTVA NI LJUDE KAKO BI SVOJE CILJEVE OSTVARILI,NEKADASNJE UHODE POMAGACI KOJI SU BILI U NJIHOVIM REDOVIMA I DANAS SE NALAZE MEDJU NAMA PREDSTAVLJAJUCI SE ZA NASE DOBROCINITELJE I HUMANITARCE,ODLUKA KOJA JE PALA DA SE OBILICU ODSJECE GLAVA JE SLICNA ONIM ODLUKAMA KOJE SU PALE NA NAMA VEOMA POZNATIM MJESTIMA GDJE SU STRADALI MNOGI KOJI SU SE USPROTIVILI NJIMA,MNOGI MEDJU NAMA SU SE ISTAKLI PO VJESTIM MANEVRIMA POLITICKIM KOJI SU BILI VODJENI I VODE SE U CILJU SAMOBOGACENJA I PRETJERANE VOLJE ZA VLASTI ONI SVE RIJESAVAJU PUTEM DOGOVORA I PUTEM NOVCANOG PRIJATELJSTVA,A TO STO U RUKAMA DRZE SJEKIRU KOJA ODSJECA GLAVU KNEZU LAZARU,KOJI U OVOM SLUCAJU JE ISTOVJETAN SA SRPSKIM NARODOM I DRUGIM NARODIMA KOJI ZIVE NA OVIM PROSTORIMA,TO IM I NIJE MNOGO VAZNO JER CILJ JE JEDAN VLAST OCUVANJE DESPOTOVANJA U NEDOGLED.
DRAGI MOJI UPOTRIJEBITE NA PET MINUTA NAJACE ORUZJE NA SVIJETU,A TO JE LJUDSKI MOZAK STAVITE SE MALO POSTRANI I ANALIZIRAJTE JER OD TOGA SVI MI,NASA DJECA,UNUCI I NJIHOVA DJECA,TJ NASA BUDUCNOST ZAVISIMO I ODREDJUJEMO KAKVA CE ONA BITI.
GRESKE PROSLOSTI TREBA DA PRESTANU DA NAS PROGANJAJU I POCNU DA NAS UCE BOLJOJ SVIJETLIJOJ BUDUCNOSTI.
OSVRNITE SE OKO SEBE SVI STE VI LAZARI DANAS ALI PRONADJITE I OSTALE UCESNIKE ISTE BITKE.
HVALA VAM NA VREMENU POSVECENOM ZA OVO CITANJE, 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: