Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zikkaj blog

Pet najvecih ljubavnih zabluda

 ++++++++++ 

Mislite da su muškarci uvek spremni za akciju u krevetu, da je dobar samo spontani seks i da sve žene padaju na romantične večere i nežnost? E, pa varate se! Dr Džonatan Perkins, seksolog, razbija pet najčešćih zabluda o ljubavi u koje, nažalost, mnogi još veruju.

 

 Zabluda br. 1

Moja ljubav će ga promeniti

Moguće je da će se vaš muškarac promeniti, ali ta promena neće trajati duže od dve nedelje, jer će on ubrzo nastaviti po starom. Ako ga uslovite izjavom tipa „ako me voliš, ti ćeš…“, ne računajte na pobedu.
Shvatite, nije moguće promeniti muškarca. Bilo bi najbolje da ga prihvatite onakvim kakav zapravo jeste, a ako vas pak suviše nerviraju njegove mane, ostavite ga. Vama je potrebna stabilna, zrela i formirana osoba koja može da vam se posveti, a ne razmaženo derište koje ćete učiti životnim vrednostima.

 

Zabluda br. 2

Muškarci vole velike grudi

Nisu baš svi muškarci opterećeni velikim grudima. Naprotiv, većina njih ih u toku prvog susreta i ne primeti. Studija britanskih psihologa pokazala je da tek 25 odsto muškaraca voli velike grudi, a da 75 odsto njih najpre gleda lice i ruke. Muškarci, inače, više cene inteligenciju i dobar smisao za humor. Dokazano je, takođe, da su žene opterećenije veličinom grudi nego muškarci, zbog čega broj operacija povećanja grudi u svetu stalno raste.

 

Zabluda br. 3

Muškarci uvek žele seks

Naše društvo muškarce smatra demonima koji uvek žele seks, kojeg im nikada nije dosta i misle samo na njega. Međutim, ovaj mit isključuje činjenicu da čak i muškarce nekad boli glava ili da naprosto nisu uvek raspoloženi za akciju u krevetu.
Reći „ne“oduvek je bilo pravo koje je pripadalo ženama, ali ako to isto učini i muškarac, rizikuje da će zbuniti i povrediti svoju partnerku. Zato prestanite da verujete u ovu neistinu. I muškarci imaju pravo da budu umorni i neraspoloženi.

 

Zabluda br. 4

Žene ne mogu bez predigre

Od šezdesetih godina prošlog veka i seksualne revolucije muškarci su stalno izloženi kritikama kako se ne trude mnogo oko partnerke i kako često zanemaruju predigru. Međutim, to ne znači da je to uvek i neophodno. Kad dođe do spontanog odnosa, potpuno je prihvatljivo da se partneri odmah bace u akciju. Osim toga, neke žene i ne vole dugu predigru, pa odugovlačenje može da ih iznervira.
 

Zabluda br. 5

Prevara može da spase vezu Osobe koje su počinile prevaru često se teše kako su to učinile da bi poboljšale kvalitet odnosa s partnerom. Međutim, prevara retko kada može da učvrsti ili spase vezu. Čak i ako partner oprosti prevaru, ostaće mu gorki ukus izdaje i večito nepoverenje. Prevarena osoba budiće se svakog dana sa strahom da će partner to učiniti ponovo, jer, kada se poverenje jednom pogazi, nema povratka.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: