Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
BIG-LEON blog

26 jun 2009

Ljubiša Stevović, meštanin Brusa pokraj Kruševca, imao je neverovatnu sreću da posle udara groma prodje samo sa kontuzijom leve strane tela i opekotinama prvog i drugog stepena.
***********
25595.jpg

Ljubiša i Ljubica su prekjuče pred nevreme pokušali da spasu već uzreli rod maline. Kada su na njivi obavili posao, počeli su sa pakovanjem gajbica u auto, ali se tada nebo otvorilo. Zasijalo je baš iznad njih.
Ljubica priča: "U popodnevnim satima su se olujna kiša i grmljavina naglo pojačali. Ljubiša je negodovao što smo se vratili na njvu, i brinuo kako ćemo, preko blata kolima nazad. Sećam se samo da sam ga pitala koliko je sati, čula da je gotovo pola pet..."
"Onda se nebo spustilo. Utrčala sam u kola, a Ljubiša se sagnuo da u prtljažnik naše „Lade“ utovari gajbice sa malinama. Odjednom je zasijalo, kao da se samo sunce spustilo na Radevac. Sve se onda smračilo, Ljubišu više nisam ni čula, ni videla. Čim sam došla sebi, izletela sam napolje i videla ga nepomičnog. Počela sam da ga dozivam, masiram, dvadesetak minuta je ležao na zemlji, bez znakova života."

udar-groma.jpg

Ljubica je strčala sa brda na put gde je dočekala hitnu pomoć Doma zdravlja koja je Ljubišu prevezla u bolnicu u Kruševcu. Njegovo stanje je trenutno stabilno.

Izvor:

logo.jpg


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 25  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Rockman (50)
Ala taj ima sreće u nesreći...
#2, 02.07.2009 - 09:35
02.07.2009 - 11:04
polux (47)
nije bio njegov red....de si bre Pajo...
#1, 01.07.2009 - 23:07
Hahaha...Tu sam druže.Mučim se.Pozzzzz
01.07.2009 - 23:09