Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
BIG-LEON blog

NEKADA SAM I JA VOLEO....

Ovaj moj monolog je sastavljen od stihova većine mojih pesama.Iz svake moje pesme je uzet stih ili dva,pokušavajući  na taj način da uradim jednu celinu koja će više ličiti na prozu nego na pesmu.Međutim,ni ovog puta nisam izbegao rimovanje.Da sam to ispravio,možda ne bih dobio smisao napisanog.

*******

 


eye.jpg

Uspomene naviru,sećanje me guši,na prošle dane provedene sa tobom,srce te je moje volelo iz duše,zašto ode ne rekavši ’’ZBOGOM’’.Tražio sam te u dnu čaše,u zvuku violine,u letnjim noćima kraj hladne drine.Kako živim samo ja znam,ljubav za mene odavno je mrtva,možda voleti nisam znao pa sam zato postao žrtva.Svoje boli u stihove točim,tužan lutam,sećanja prizivam,kroz stihove često te pominjem,izgubljeno uzalud dozivam.Sve što sam voleo,nesta kao iskra,izgubi se poput sunčeve sene,sve što sam voleo ode sa vihorom,koji će možda odneti i mene.

sorrowlh1.jpg

Jednom sam i ja voleo,moje si tuge ostala vesnik,ime se tvoje kroz stihove vuče,zbog laži tvojih postao sam pesnik.Godine promiču,starost evo tu je,srce te se seća,za tobom tuguje,,u životu drugom kad te budem sreo,opet ću ti reći da sam te voleo.Pesme moje,ko će da vas piše,ko će da vas čita kad nestane mene,sve što sam voleo odnese za sobom,ko će da te voli,da pati za tobom.

tuga.jpg

Na sve napisano sada tačku stavljam,pesme moje, kome vas ostavljam,ko će biti moje tuge vesnik,zbog laži tvojih postao sam pesnik.Pa i kada budem umro i kada se u prah pretvorim,duša moja tražiće te,i tada ću da te volim.

Autor: Pajo

Nekada davno napisano,sada prepisano.


 

 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 25  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

..auuu..bre amigo...
..ode ti u profy pesnike...
#2, 04.07.2009 - 00:05
11.07.2009 - 19:54
Rockman (49)
Da se ti nisi zaljubiška? :-)))
#1, 02.07.2009 - 17:45
Ma jok,bre.Još mi i to treba.Nekada bilo,druže.Pozzzz
02.07.2009 - 17:49