Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
moderator blog

Tekst reklame - promoviši se na Karike.com!

Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo da smo pokrenuli novu opciju Tekst reklame, preko koje svi Karike.com korisnici mogu sa vrlo malo SOL-ova da se promovišu drugim korisnicima (npr. svoj profil, blog, video, album, test...) ili neku uslugu ili robu. Naravno, neprimeren sadrzaj nece biti objavljen, reklame kao i drugi sadrzaj na Karike.com mora da prodje kroz moderaciju.
Omogućeno je napredno ciljanje kampanja pa tako možete da se promovišete samo korisnicima određene starosne dobi, profesije i iz npr. vašeg mesta.

1 klik košta samo 0.5 SOL-ova.

Tekst reklama je prikazana na najpopularnijim stranicama sajta kao npr. naslovna sajta i stranici ocenjivanja slika.

Mozete probati servis ovde - http://www.karike.com/services.php?id=41#content

Ocekujemo vase komentare na ovaj servis, primedbe, predloge, pohvale.

Hvala.

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 3

Napiši komentar:

Dao bih jedan predlogrvo sredite sajt da se ne upada u tuđe naloge kao i ovu najezdu lažnih profila,kao i blog sekciju gde ti isti lažnjaci terorišu.Posle možemo razgovarati o drugim uslugama.Nisam ni za ni za protiv.
#3, 17.07.2009 - 14:34
Na sredjivanju laznih naloga se stalno radi, da se minimalizuju ali nijedan soc net nije imun na lazne naloge.

Sto se tice upadanja u tudje naloge, to nije stvar do nas nego do korisnika koji ne odrzavaju sigurnost svog racunara dovoljno dobro, daju svoju lozinku drugima ili pristupaju Karikama ne samo sa svog racunara vec i sa racunara prijatelja ili javnih kompjutera kao iz skole i Internet kafea.
17.07.2009 - 14:55
bez komentara
#2, 17.07.2009 - 14:13
moderator (39)
Mnogi su trazili da mogu da se promovisu na sajtu za mali iznos, to smo i omogucili. Naravno, oni koje to ne zanima ne moraju da koriste servis. Drugi hoce.
#1, 17.07.2009 - 13:48