Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
gagav blog
 Za subotu 18.07.2009. uz kaficu vidite sta vam zvezde predvidjaju za dansanji vreo dan. 15342624-67074110.jpg  

Ovanpiksel.gif
Ovan
21.03 - 20.04piksel.gif

Od sebe dajete maksimum. Pošto znate da to vodi rešenju problema, nije vam teško. Savetuje se oprez, pošto u takvom stanju možete izazvati neugodnosti. Rešavate zaostale emotivne probleme. Po običaju se nervirate. Nervira vas način partnerovog razmišljanja, ali i neki njegovi postupci. Nemate vremena za gubljenje, pa vam je najlakše da se okrenete poslu. U očekivanju ste putovanja i sklapanja ugovora.

piksel.gifBikpiksel.gif
Bik
21.04 - 20.05piksel.gif

Možete se pokajati zbog naglog izliva nežnosti i otvorenosti u davanju iskaza. Šta da se radi kad je to jače od vas. Optimizam vlada na svim poljima. Razmišljanja o poslu koji donosi veliku zaradu bez muke samo su uzaludna. Ne gubite vreme. Opuštanje nalazite u bavljenju specifičnim hobijem ili umetnošću. Pošto ste perfekcionista u ljubavi, nezadovoljni ste bez razloga.

piksel.gifBlizancipiksel.gif
Blizanci
21.05 - 20.06piksel.gif

U prvom planu je intelekt. Trudite se da ga aktivirate učenjem ili čitanjem. Pošto imate dodirnih tačaka sa osobom iz inostranstva, očekujte prijatne vesti. Raspoloženje je promenljivo: sve zavisi od toga s kim ćete se naći u kritičnom trenutku. Družite se sa vedrim ljudima. Pokušavate da budete na istim talasnim dužinama sa voljenom osobom, mada ništa konkretno ne postižete, bar ne danas. Stoga se okrenite poslu, jer treba gledati ono od čega se živi.

piksel.gifRakpiksel.gif
Rak
21.06 - 20.07piksel.gif

Izuzetno uspešan, a pre svega kreativan dan. Nekoga ćete u nešto ubeđivati. Pošto su svi argumenti na vašoj strani, uspeh je neminovan. Problem se može pojaviti u vidu emotivnog sukoba i nerviranja. Za ovo poslednje krivac je neumornost. Očigledno da ste precenili svoje psihofizičke sposobnosti. Pod uslovom da jasno iskristališete želje, možete očekivati pozitivan ishod događaja. U protivnom, zablude su neminovne.

piksel.gifLavpiksel.gif
Lav
21.07 - 21.08piksel.gif

Pokušavate da nađete ravnotežu između posla i privatnosti, što vam teško pada. Veza sa javnim životom može biti intenzivna, a partner ljubomoran. Na prvi pogled nežan i suptilan Rak naprosto vas izluđuje. Ne znate šta s njim? Najbolje bi bilo da mu okrenete leđa. Blizanac zaslužuje više pažnje. Bićete u prilici da kontaktirate sa nekim iz inostranstva. Danas su nervi u redu. Mogući su problemi sa oslabljenim imunitetom.

piksel.gifDevicapiksel.gif
Devica
22.08 - 22.09piksel.gif

Poslovna nerviranja i zastoji su znak da treba napraviti kratak predah i posvetiti više pažnje voljenoj osobi; ona se s pravom oseća zapostavljeno. Kad ste je poslednji put nekuda izveli? Budite maštovitiji i pokušajte da više nežnosti i topline unesete u svoj ljubavni život. Lav vas može isprovocirati. Oprezno! Pošto ste više pod uticajem emocija nego razuma, savetuje se da danas ne preduzimate radikalne korake.

piksel.gifVagapiksel.gif
Vaga
23.09 - 22.10piksel.gif

Iskrsle su obaveze koje zahtevaju veće angažovanje, ali to vam nimalo ne smeta. Pokušavate da zadovoljite zahteve okoline i na što bolji način okončate poslove. Očekujete pomoć prijatelja, koja, nažalost, izostaje. Uzdajte se u sebe. Grlo može biti na udaru. Koristite alternativnu medicinu. Već sutra će sve biti u redu. Nervirate se zato što partner ignoriše vaše potrebe. Suviše ste usredsređeni na druge.

piksel.gifSkorpijapiksel.gif
Škorpija
23.10 - 22.11piksel.gif

Otvorite četvore oči za sve što je u vezi sa novcem, kako biste izbegli gubitak. Oprezno potpisujte ugovore i planirajte. Sa partnerom budite na distanci, jer bi mogao da izneveri vaša očekivanja. Sve u svemu, danas vlada razum. Nikako ne idite smerom kojim vas srce vodi. Može biti pogrešan. Budite strpljiviji i racionalniji. Neko vas lako može nasamariti. Po prirodi ste osoba od poverenja, ali ne poveravajte svoju tajnu svakome.

piksel.gifStrelacpiksel.gif
Strelac
23.11 - 20.12piksel.gif

Natovarili ste na sebe previše obaveza. Još kad tome dodate neplanirane događaje, koji oduzimaju dragoceno vreme... Bar se ne dosađujete. Očekujte prijatne trenutke sa voljenom osobom, koja se ne obazire na vašu prezauzetost. Ona s pravom očekuje da joj posvetite zasluženu pažnju. Primetili ste da vam se dešavaju prijatne stvari kad se najmanje nadate. Zato budite spontani. Ono što treba da se desi, doista će se i desiti.

piksel.gifJaracpiksel.gif
Jarac
21.12 - 19.01piksel.gif

Do izražaja dolazi vaš prefinjeni ukus. Bavite se stvarima koje zahtevaju pojačanu estetičku istančanost. Tu se odlično snalazite, jer je imate na pretek. Situacija zahteva i taktičnost. Nikako se ne svađajte i ne pokazujte nezadovoljstvo, jer ćete u očima konkurencije biti slabi. Ponekad nije loše blefirati, jer tako možete opstati. Ako budete iskreni u komunikaciji, imaćete problema.

piksel.gifVodolijapiksel.gif
Vodolija
20.01 - 18.02piksel.gif

U zagrljaju voljene osobe doživljavate nezaboravne trenutke. Još ako je ona Lav ili Bik, sreća će biti izuzetna. Smisao za umetnički doživljaj je pojačan, pa se potrudite da ga iskoristite. Svesni ste toga šta vas ispunjava, mada okolina misli suprotno - njen problem. Uživajte u neponovljivim trenucima sreće, ali čuvajte novac, jer su izdaci na pomolu.

piksel.gifRibepiksel.gif
Ribe
19.02 - 20.03piksel.gif

Okupirani ste poslom, novcem i povoljnom poslovnom ponudom koja obećava dobru zaradu. Pod uslovom da ste bili u depresiji, našli ste način kako da je prevaziđete. Ojačali ste, pa spremno reagujete na izazove i provokacije iz bližeg okruženja. Strelac vam nešto sjajno predlaže. Kada ste zadovoljni, strepite. Opustite se i uživajte. Biće i para.003s052tZKw.jpg

ZELIM VAM PRIJATAN DAN 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar: