Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
blog
Ko bi rekao da sapuni mogu doneti toliko nevolja...xaxaxa...;)))
Procitajte,ja sam umrla.......;)
Istinita prica.

Ovo je istinita, vrlo engleska prica. Pisma koja slijede su istinita. Odnose se na incident koji je izbio izmedju uprave jednog londonskog hotela s jednim od klijenata. Navodno je direkcija hotela sama poslala ova pisma London Sunday Times-u da bi bila objavljena.


Postovana sobarice,

Lijepo bih vas zamolio da vise ne ostavljate male hotelske sapuncice u kupaonici, jer imam vlastiti Obiteljski Palmolive sapun. Isto tako bih vas zamolio da maknete sest sapuncica koji su na polici i tri koja su u drzacu za sapune. Smetaju mi. Hvala.

S, Berman


Postovana sobo 635,

Ja nisam vasa redovita sobarica. Vasa se vraca sutra, tj. u cetvrtak,  nakon dopusta. Maknula sam tri sapuncica iz drzaca za sapune, kao sto ste me zamolili. Maknula sam i sest sapuncica s police tako da vam ne smetaju i stavila sam ih na distributer papirnatih maramica, u slucaju da se predomislite. Ostaju i tri nova sapuncica koja sam danas ostavila; instrukcija hotela je da se ostavljaju tri nova sapuncica svaki dan. Nadam se da vam to odgovara.

Kathy, sobarica na zamjeni

 
Postovana sobarice,

Nadam se da ste vi moja redovita sobarica. Izgleda da vam Kathy nije nista rekla u vezi poruke koja se tice sapuncica. Vrativsi se sinoc u sobu vidio sam da ste ostavili tri mala Camay sapuncica na polici.

Boravit cu u ovom hotelu dva tjedna i donio sam Obiteljski Palmolive sa sobom, dakle ne treba mi sest malih Camay sapuncica koji su na polici. Ti sapuncici mi smetaju kad se brijem ili perem zube. Mozete li ih maknuti?

S. Berman

 
Postovani Gospodine Berman,

Bila sam na dopustu u srijedu, dakle sobarica na zamjeni je ostavila tri sapuncica po odluci uprave hotela. Stavila sam sest sapuncica koji vam smetaju u drzac za sapune gdje se nalazi vas Palmolive. Vas Palmolive sam stavila u ormaric s ljekovima. Nisam maknula tri sapuncica iz ormarica s ljekovima, koje stavljamo tamo za svakog novog gosta, i za koje niste nista rekli kad ste stigli prosli ponedjeljak.

Ostajem vam na usluzi.

Vasa redovita sobarica Dotty

 
Dragi gospodine Berman,

Zamjenik direktora, gospodin Kensedder, me jutros obavijestio da ste ga sinoc nazvali i tuzili se na usluge sobarice. Duboko se ispricavam i obavjestavam vas da imate novu sobaricu. Ako cete ubuduce imati prituzbi, molim vas da me direktno kontaktirate i osobno cu se pobrinuti za rjesavanje problema. Nazovite broj 1108 izmedju 8h i 17 h. Hvala.

Elaine Carmen, guvernanta

 
Postovana gospodjo Carmen,

Na zalost ne mogu vas kontaktirati telefonski, jer napustam hotel u 7.45 h i na poslu sam cijeli dan. Vracam se tek izmedju 17.30 i 18.00 h. Zato sam sinoc nazvao gospodina Kenseddera. Sve sto sam ga zamolio je da ucini nesto u vezi svih tih sapuncica. Nova sobarica je morala pomisliti da sam novi gost jer je ostavila tri nova sapuncica u ormaricu sa ljekovima, pored uobicajena tri nova sapuncica na polici. U pet dana sakupio sam 24 sapuncica. Zasto me mucite?

S. Berman

 

Postovani gospodine Berman,

Vasa sobarica, Kathy, je dobila naredbu da vise ne ostavlja sapuncice u vasoj sobi i da makne sve one koji su viska. Ostajem na usluzi (broj 1108 izmedju 8.00 i 17.00h). Hvala.

Elaine Carmen, guvernanta

 
Postovani gospodine Kensedder,

Moj obiteljski Palmolive je nestao. Svi sapuncici su maknuti ukljucujuci i moj vlastiti sapun. Sinoc sam se vratio jako kasno i morao sam nazvati recepciju. Momak s recepcije mi je doni cetiri mala Dove sapuncica.

S. Berman


Postovani gospodine Berman,

Obavijestio sam guvernantu, Elaine Carmen o vasem problemu sa sapunom. Ne razumijem kako se desilo da u vasoj sobi nije bilo niti jednog sapuna, kada je naredba direkcije hotela da se ostave u sobi tri nova sapuncica svaki dan. Vas problem se treba odmah rijesiti. Primite moje duboke isprike.

Martin L Kensedder, zamjenik direktora


Postovana gospodjo Carmen,

Tko je ostavio 54 jebena sapuncica u mojoj sobi. Sinoc kad sam se vratio s posla nasao sam 54 sapuncica. Ne zelim 54 Camay sapuncica, zelim moj jebeni Palmolive. Je li vama jasno da imam ovjde 54 sapuncica? Sve sto zelim je moj vlastiti sapun. Vratite mi moj sapun!

S. Berman


Postovani gospodine Berman,

Zalili ste se na previse sapuna pa smo ga maknuli. Zatim ste se zalili g. Kensedderu zato sto je sav sapun nestao, zato sam svojerucno sve vratila u vasu sobu: 24 Camay koji su maknuti i 3 koja se po obicaju stavljaju svaki dan. Vasa sobarica Kathy, koja nije znala da sam ja vratila sapune, je isto tako vratila 24 Camay sapuncica i 3 uobicajena dnevna. Nije mi jasno od kud vam ideja da hotel dostavlja obiteljski Palmolive. Uspjela sam naci obiteljski Monsavon koji sam ostavila u vasoj sobi.

Elaine Carmen, gouvernanta

 
Postovana gospodjo Carmen,

Samo kratka poruka da vas izvjestim o trenutnom inventaru sapuna. Na danasnji dan imam:

-        Na polici na ormaricu s ljekovima: 18 Camay slozenih u 4 hrpe od po 4 sapuncica i jedna hrpa sa 2

-        Na distributeru papirnatih maramica: 11 Camay u slozenih u dvije hrpe od po 4 i jedna od 3 sapuncica

-        Na komodi u sobi: jedna hrpa od 3 Dove sapuncica, jedna od 4 Monsavon i 8 Camay slozenih u dvije hrpe od po 4 sapuncica

-        U ormaricu s ljekovima: 14 Camay slozenih u tri hrpe od po 4 i jedna hrpa od 2 sapuncica.

-        U drzacu za sapune: 6 Camay jako razmocenih

-        U sjeveroistocnom uglu lavaboa: 1 Dove na pol iskoristen

-        U sjeverozapadnom uglu lavaboa: 6 Camay slozenih u dvije hrpe od po 3 sapuncica.

Molio bih vas da prenesete Kathy, da pripazi da su hrpe sapuna pravilne i lijepo slozene. Molim vas da joj prenesete da hrpe od vise od 4 sapuna imaju tendenciju ka rusenju, i molim vas da joj sugerirate da je rub prozora jos uvijek neiskoristen i predstavlja zgodno mjesto za odlaganje buducih dostava. I jos jedna stvar: kupio sam novi obiteljski Palmolive koji cuvam u sefu hotela kako bih izbjegao svaku zbrku.

S. Berman

 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa