Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
kissuzana blog
Kada se rodila, nije imala ime. Posedovala je sasvim čista osećanja. Ljudi su je nazvali po najčistijem - Ljubav. Ali, znajući da to ne postoji, nisu se usudili da je registruju u Opštini. Pokušali su, ali je ekonomska baba iz Matičnog samo rekla:

- Idite, bre, ljudi, smislite neko realno ime...

Rečeno joj je, još dok je bila sasvim mala, da se druži samo sa onima koje poznaje, i da nikome ne ulazi u auto. Posebno ne muškarcima koji nešto obećavaju. Znate već ono, ''ni ako ti nudi čokoladu, ni ako kaže da poznaje roditelje, ni ako pada kiša, smeš samo miliciji da se obratiš...'' 

I sve je bilo u najboljem redu, dok se družila sa decom iz razreda...

A onda, sasvim slučajno, pojavi se jedan momak, sasvim muškolik, sa nekim isfemimiziranim imenom... Laž

Laž? Sasvim deluje kao imenica muškog roda, je l' da?

A i bio je jedan, u razredu, isto se tako zvao, ali ga je prezime čupalo, prezivao se SaJebenoDobrimRazlogom. Tog malog su svi voleli, i svi su se družili sa njim, uvek je čitav razred izvlačio kad nastavnik pita i uvek je išao sa njom kod roditelja da garantuje da je ona bila sa njim... Njega su i roditelji voleli. Bio je omiljeno dete u komšiluku. 


Ovaj se prezivao IzHira. Sasvim ženski, jebote, zato je i ušla u auto... 

- Upadaj, vozim te do kuće, i nemoj da ti padne na pamet da se zaljubiš, nemam ja vremena za te... ljubavne stvari.

Dovezao je, istina, do kuće.

Šta bi, glupači, da ga pita u kom pravcu ide, pojma nemam. Ostavi on njoj punu adresu, jebi ga, sasvim je delovalo kao tačan, jasan i određen cilj.

Ne bi njoj teško... Tefter, i zapisa.

Ujutru, kad se probudila, shvatila je da joj je ime sasvim realno i da je vreme da se najebe mile majke onoj babetini iz matičnog. Otvori tefter, da nađe adresu Opštine, kad, nalete na onu, sinoć zapisanu. 

Kapija zaključana. Izlazi batler. 

- Porodica IzHira odavno ne stanuje ovde. Otišli su da se zajebavaju po svetu. Onaj tranvestit, Laž, viđen je u Srbiji ovih dana... Ovde ti sad živi porodica JebiGa... 

Suznih očiju, Ljubav se uputi u Opštinu. Ekonomska baba je dočeka sa žvakom, mljackajući, nevaspitano i neuljudno, otvorenih usta. Ličila je na Nadu Blam.

- Ime?
- Lju...bomora.
- Šta je, reče žvačući žvaku, provozao te, a?

-Ne... Izvozao me...
 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: