Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
unans67 blog

Kako je počela moja noć?


I kako znam da je moja?


Pa eto, znam. Znam jer želim da mislim da je tako bilo.


Da sam zaista čula ono što se te noći zbilo u mojoj glavi.


Slušala sam radio.


Ne samo te noći.


Počelo je nekoliko dana ranije, tako što su me zaboleli zubi.


U stvari, nisu me prvo zaboleli.


Prvo sam ih sanjala.


Mnogo puta. Uvek u ružnom svetlu. Sanjala ih kako mi se lome, krune, kako moram da pljujem njihove ostatke, kako ih gubim na različite načine. Svaki put sam ostajala bez njih, i posle svakog od tih snova ostajao mi je gorak ukus u ustima. Pošto verujem u snove, i u teoriju da nam oni predstavljaju poruke iz podsvesti, svaki put posle takvih snova sam se pitala šta ti snovi znače, i zašto uzastopno sanjam baš probleme sa zubima. Mnogo sam razmišljala o tome, ali nisam uspela da odgonetnem njihovu poruku.


Posle nekoliko meseci, kad je postalo očigledno da snovi ne uspevaju da me trgnu zubi su odlučili da pređu u ofanzivu.


Da zabole. Jako. Da bol traje dugo. Da toliko boli, da me promeni. Da me natera da donesem neke odluke. Da. Valjda je u odlukama stvar. Dugo nisam donosila odluke. Tokom poslednjih godina skroz sam se ulenjila, i pustila da me život nosi putem koji nimalo nisam želela. Moj život je postao nešto neprepoznatljivo, nešto sasvim različito od onoga o čemu sam maštala.


Kakve sam odluke na kraju donela, posebna je priča.


Nastavak sledi, ako bude čitalaca... 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: