Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
BYRALE-SU blog

VESELI SE STO SE DOGODILO

Evo dugo sam se dvoumio da li da napisem ili ne ,misleći da će svaki moj odgovor ovu situaciju dodatno zakomplikovati....bez potrebe...ali eto mislim da sam ti bar dužan napisati nešto..jer sam proveo prelijepo vrijeme sa tobom i jer si ostavila neizbrisiv trag u mom srcu..
Draga..
..često sam mislio na to i bio sam svjestan ...da je milion stvari koje stoje izmedju NAS dvoje...i pri tome sam znao da su godine najmanji problem...možda se ovo trebalo puno ranije desiti..kako bi bilo puno jednostavnije ali eto nije...pa NAM je vjerovatno zbog toga jako teško...ali kako to biva obično u životu Bog spoji nešto ..što ipak nije moguče da opstane...nažalost takav je život , a i za tebe i za mene....važi ona stara izreke vrijeme liječi sve pa čemo i ovo preboliti...ti si mlada pametna lijepa vrijeme i život je pred tobom....mnogi će prolaziti kroz tvoj život...i odlaziti...nadam se da sam ja bio bar neka pozitivna priča u tvom životu koja nije imala sretan kraj..ali koja je bila lijepa dok je trajala...i zato kažem . NE PLAČI ZATO ŠTO JE ZAVRŠILO, VESELI SE ZATO ŠTO SE DOGODILO...nadam se, da razumiješ šta sam ti htio ovim, da kažem..ŽIVOT JE PRED TOBOM ..pamti ME i idi naprijed ...budi onakva kakva jesi....i bit ćeš sretna u životu imat ćeš mnogo prijatelja.. i osoba koje će te voljeti..Znaj da si ti za mene posebna i vjerovatno dok me bud na ovom svijetu mislit ću o tebi..o tvom osmijehu....tvojoj ljepoti ..o načinu na koj pridobijaš ljude...koji te jednostavno mogu samo da vole....jer ti si jedna velika i posebna Djevojka..u momentu dok ovo pišem sjećam se svega onoga što se desilo izmedju nas ...i neki trnci mi prolaze tijelom..kako je bilo lijepo dok je trajalo.....ali eto razum je pobijedio srce i tako treba da bude..to dokazuje tvoju inteligenciju... prije svega tvoju zrelost...jer si u zadnjem momentu zaustavila jednu lavinu....osjećaja i emocija. i tako spriječila da započnemo nešto je bilo ..NEMOGUČE:.Draga nadam se, da mi ne zamjeraš..!!

Nadam se, da me razumiješ..i nadam se da si shavtila da ni u kojem slučaju ne mislim, da si me vukla za nos....i mi smo posebni prijatelji...i tako je bilo čitava ovo vreme..
Poljubac ti saljem najljepsi na svijetu nek stigne
do tebe ko ptica u letu.!Nek se vrati meni s poljubcem tvojim i
nek smiri nemire u grudima mojim..


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar: