Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
SFABICA blog

GDE LI SMO MI OVDE????????

U Libanu je muškarcima zakonom dozvoljen seks sa životinjama, ali samo sa životinjama ženskog pola. Odnosi sa životinjom muškog pola kažnjavaju se smrću.

U Bahreinu doktor muškog pola po zakonu može pregledati ženske genitalije, ali mu je zabranjeno da tokom pregleda gleda direktno u njih. Sme samo da gleda odraz u ogledalu.

Muslimanima je zabranjeno da gledaju genitalije leša. To se pravilo odnosi i na pogrebnike.

U Indoneziji je kazna za masturbaciju - odsecanje glave.

U Guamu postoje muškarci čiji je posao da putuju unaokolo i vrše defloraciju devica. Za to naplaćuju honorar. Razlog: Po zakonima Guama, devicama je striktno zabranjeno da se udaju.

U Hong Kongu prevarena žena po zakonu može da ubije nevernog muža, ali samo ukoliko to učini golim rukama. S druge strane, muževljeva ljubavnica može biti ubijena na bilo koji pogodan način.

U Liverpulu zakon dozvoljava prodavačicama da budu u toplesu, ali samo u prodavnicama tropskih ribica.

U Kaliju, Kolumbija, žena može da se bavi seksom isključivo sa svojim mužem, pri čemu tokom prvog odnosa njena majka mora biti prisutna u istoj sobi.

U Santa Kruzu, Bolivija, muškarcima je zakonom zabranjeno da u isto vreme vode ljubav sa suprugom i njenom ćerkom.


U Merilendu je zakonom zabranjena prodaja kondoma iz automata, uz jedan izuzetak: Prezervativi se mogu prodavati na mestima gde se prodaju alkoholna pića.AH GDE LI SMO MI U SVEMU OVOME;DRAGE MOJE BAS IMAJU SRECE ZENE U HONG KONGU;A DRAGI MOJI EVO STA VAS CEKA AKO OZENITE ZENU IZ kOLUMBIJE....


LEPO VECE LJUBI VAS SFABICA 
Interesantno
pozitivni glasovi: 24  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

bojanaaaaa (34)
ehhehhe al su im pravila.....
#2, 08.09.2009 - 14:09
SFABICA (54)
pa ...nece ga valjda kokati sa tolikom rupom haha
#1, 07.09.2009 - 20:35