Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
kissuzana blog

Šoferska je tuga pregolema...
Prosečan srpski vozač uglavnom stigne tamo gde je krenuo. Većina ima dozvolu, pa bilo to potrebno ili ne. Najčešća uzrečica, kad se obraća kolegi u saobraćaju,je: ''....Ti mater, ko ti dade dozvolu!'' A dao je isti onaj koji je dao i njemu. Kod Srba i levičari voze desnom stranom, ali se prave Englezi. Mnogi daju migavac i kad autoput zavija ulevo ili udesno.


Na autoputu voze oprezno i smireno, jer nema pešaka. Na gradskim ulicama luduju, jer ih nerviraju pešaci.
Sirena im služi u jesen, kad su svadbe.
Mnogim vozačima bi trebalo ugraditi brisač sa unutrašnje strane šoferšajbne, jer ispuštaju zvuk kao,''brrrr-vrrrrr''.
Bez obzira na godišnje doba, vole da obuku volan u krzno, estetike radi. U tu svrhu su i oni jastučići pozadi i zavesice.
Nacionalnu pripadnost pokazuje pomoću srpskog grba pored tablice, a versku pomoću krsta ispod retrovizora.
Od autoputa više voli ibarsku magistralu, jer je uzbudljiva i ima više svratišta sa jagnjetinom i špricerom.
Tamo se plaća u kafani, a ne na naplatnim rampama.

Srpski vozač, kao i svaki Srbin, ne voli rampe, pogotovo na prelazima preko pruge. Mnogi su zaljubljeni u ta mesta i tamo ostaju zauvek.

 KLIK OVDE MAKI - RAMPA 

U poslednje vreme srpski vozači pate od manije gonjenja.
Čak i ona manjina, koja ima regularne aute, ne oseća se sigurno pred saobraćajnom policijom. Ona većina se ponaša kao da vozi ukradeni auto,iako je, u stvari, samo odjavljen.


Prosečan srpski vozač je dvojna ličnost, kad vozi mrzi te odvratne i bezobrazne pešake, a kad je pešak u saobraćaju, psuje bezobrazne vozače, koji jure kao ludi i parkiraju gde stignu. Inače, nije kicoš pri parkiranju, ne bira mesto, stane gde mu se prohte.

 I OVDE KLIKNI MAKI - PARKIRANJE 

Auto pere uglavnom spolja. Unutrašnjost ga ne interesuje, pa se ispod sedišta mogu naći kore od prošlogodišnjeg bureka, i prljave čarape i upotrebljeni prezervativ i ko zna šta još. Najviše ga nervira kad ujutru krene s ključem u ruci i zatekne mesto svog ljubimca-prazno. Onda krene peške i psuje vozače.

Posle ili otkupi svoj ukradeni auto ili nabavi nov, a tad teško pešacima!

A NARAVNO I OVDE KLIKNES - MAKI ŠOFERCINA 

MILIONITI PUT POKUSAVAM VIDEO DA POSTAVIM, ALI NESTO VAM IZGLEDA NE FUNKCINISE, KOD MENE JE OK, ALI KAKO PUSTIM BLOG, VIDEO NESTANE. JBG NIJE DO MENE. Klikajte ljudi!!!

NA RAMPU OBAVEZNO, A NA PARKIRANJE I SOFERCINU, PO ZELJI.!!!          


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

bane56 (60)
Pa posle kazu da zenske suknje nisu opasne po zivot!?
#1, 14.09.2009 - 19:53
14.09.2009 - 19:54