Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
kissuzana blog

Za sve one koji misle da je to na kolenu:

Nabavka, instalacija i eksploatacija P..... Konfigurisanje. Troubleshooting.

Pažljivo pročitajte pre nego napravite neku glupost!!!


0 Predgovor

0.1 Šta je to P....?

P.... je jako korisna stvar. Od davnina je čovek otkrio njene dobre osobine i uspešno ih je eksploatisao. Da bismo uspešno objasnili metode dolaženja do iste, moraćemo prvo da objasnimo pojam P.....

P.... je, jednom reči, interfejs za komuniciranje sa ženom. Najčešće se nalazi fizički vezan za ženu i to uglavnom ispod donjeg stomaka (oblast ispod pupka). Pošto najčešće dolazi instaliran i konfigurisan zajedno sa ženom, nećemo ulaziti u proceduru instalacije u ovom dokumentu. Ipak, osvrnućemo se na metode finog podešavanja (tweak-ovanja) p..... Za većinu korisnika, tzv. out-of-the-box konfiguracija je sasvim dovoljna u svakodnevnom radu i eksploataciji, dok će napredniji korisnici želeti da je prilagode svojim konkretnim zahtevima. Ipak, ovo neće biti tema daljeg izlaganja, već bi napredniji korisnici trebalo da pogledaju stručniju literaturu.

Iako se u stručnom žargonu najčešće koristi izraz p.... (od latinskog vagina), u literaturi se takođe sreću i sledeći nazivi: pizda, mindža, riba, maca, pica, ribica, pizdurina, pičketina, rupa, pičokara, kao i mnogi drugi. Važno je napomenuti da svi ovi izrazi označavaju istu stvar
.

0.2 Šta će mi P....?

Ako ste napredan korisnik, ovakvo pitanje nećete ni postaviti. Ipak, ako je za vas problematika P.... još uvek nepoznanica, daćemo kraće obrazloženje.

Jedna od najvećih primena P.... je kao relaksant, i veoma često se koristi za rasterećivanje od svakodnevnog stresa. U ovakvom obliku preporučujemo svakodnevno uzimanje u trajanju od 60 do 120 minuta, u zavisnosti od izdržljivosti korisnika. Početnicima se često dešava da se konzumacija završi naglo posle 30 sekundi do 1 minuta. Neka vas ovo ne uznemiri, to je sasvim normalna pojava, jednostavno pokušajte kasnije ponovo i krenite sa manjim dozama (5-10 minuta) da bi na svake 2 nedelje postepeno povećavali doze dok ne stignete do zadovoljavajuće količine. Ako vam i posle toga ne bude išlo, moraćete da konsultujete stručniju literaturu.

Druga velika oblast primene P.... je kao sredstva za zabavu. U ovom slučaju uzimanje varira od korisnika do korisnika, ali se ipak savetuje obazrivost zbog velikog broja veneričnih bolesti kojima konzumenti mogu biti izloženi. Radi izbegavanja ovakvih eventualija, koristite isključivo proverene i testirane brand-name P.... većih proizvođača i izbegavajte velike servere, jer na njima svakodnevni korisnici često ostavljaju viruse.
Ovo su osnovne primene i one su za početnika dovoljne da bi načinio prve korake u upoznavanju ove opširne i nadasve zanimljive materije.

1 Nabavka 

1.1 Priprema


Da bi se došlo do P...., potrebno je primeniti odgovarajuće postupke na ženi, kao nosaču P.... sa ograničenim nivoom inteligencije, koja služi da bi P.... mogla da se pomera sa jednog mesta na drugo, kao i radi lakšeg rukovanja (koristi se kao rukohvat), a mnogi skuplji modeli imaju i sopstvenu pokretljivost koja pomaže pri radu. Ako vam slučajno dopadne stariji ili apatični model, predlažemo zamenu ili upgrade. 

Dakle, glavni postupak koji se vrši na nosaču P.... je poznat pod nazivom odvajanje, često i odvajanje P..... Nasuprot mnogim zabludama, predispozicije da bi se primenio postupak odvajanja su veoma niske i ne variraju mnogo od nosača do nosača. 1.2 Šta je sve potrebno konzumentu?   1. Koeficijent inteligencije (IQ) veći od 70, mada u zavisnosti od nosača može da varira. Preporučuje se IQ veći barem 120-130% od IQ-a nosača. Srećom, zbog po defaultu niske inteligenicje nosača, većina korisnika ispunjava ovaj zahtev.

  2. Rudimentarni fizički izgled. Pod ovim podrazumevamo posedovanje dve ruke, dve noge i k.... kao osnovnog alata za manipulisanje P..... Ponekad se neki od prva dva može i izostaviti. Takođe je poželjno (ali ne i neophodno) da lice konzumenta nije užasno unakaženo nekom nesrećom u laboratoriji, teškom bolešću ili nasilnim putem.

  3.

  4.

  5.

  6. Žvaka. Ovaj stručni izraz označava da je konzument pročitao bar 2 knjige, ne računajući uputstvo za daljinski upravljač. Pisci kao što su M. Skot Pek, Erika (Mah) Jong i Barbara Sidni-Šeldon se ne preporučuju.

1.3 Stvari koje treba znati kod odvajanja

  1. Nosači vole kad im se konzument ulizuje. Preporučene tehnike su obraćanje sa maco, kuco, ljubavi, pile, sunce, zlato, jedina, draga, srce, bejbe, bebe, i sl. Ne preporučuje se obraćanje sa gabore odvratni, kurvo, skrndelju, košmare, svinjo, glupačo, ovco, raznovrsna živino u početnoj fazi, mada bi ovo u kasnijim fazama eksploatacije trebalo svesrdno koristiti.

  2.Treba biti čist i umiven (bez krmelja), čistog uda, mada ovo neki osporavaju, ne treba jesti beli luk i pasulj pre interakcije sa nosačem P....

  3. Bitno je biti svestan činjenice da je nosač ubeđen u vašu mentalnu i seksualnu nadmoć, i koristiti ovo u svakoj prilici. Nikad (i ćirilicom: никад) nemojte otkrivati nosaču to da ste neiskusni i da niste upućeni u rukovanje njenim interfejsom. Takođe imajte u vidu da će tako vaša mističnost (koja se po defaultu dobija) biti teško osakaćena.

  4. Novac nije bitan, ali nije ni na IZmet. Jedina stvar koje se treba paziti, jeste da vas nosač ne "izmuze". Takođe, mnogi nosači imaju grešku (eng. bug) koja onemogućava pristup interfejsu bez ulaganja određene svote novca. Ovakve modele treba izbegavati, ili ako već imate uslova, prema njima se treba ophoditi kao prema stoci.

  5. Harizma i inicijativa. Ne možete odvojiti nosač sedeći skrštenih ruku. Morate mu koristeći prethodne tehnike pristupiti čim ostvarite najosnovniji kontakt (razgovor i razmenjivanje telefonskih brojeva), a ako ostvarite neki od naprednijih kontakata (svakodnevno druženje, masaža, zivkanje telefonom itd.) ne treba više ni trenutka čekati, već preći na konzumiranje u roku od odmah.

Najosnoviji pristup koji označava kraj faze odvajanja, je direktan kontakt - poljubac. Faza konzumacije obično nastupa u roku od 10 sekundi do 10 dana od ovog momenta. Ako ste ostvarili kontakt (vidi tačku 5) možete odmah primeniti ovu tehniku. Najbolji način da se nauči određivanje trenutka primene ove metode je eksperiment. Eksperimentišite često i mnogo sa raznim nosačima dok ne usavršite tehniku ili umrete od seksualne iscrpljenosti. 

Ako ste primenili ove tehnike, a niste uspeli, pogledajte sekciju Troubleshooting.


Troubleshooting

FAQ

Q: Odvajam jedan nosač već duže vreme, ali nikako ne uspem da izvršim konzumaciju. Gde grešim?
A: Možda je problem u pristupu. Ili, bolje rečeno, možda je problem u NE-pristupu. Pokušajte da budete uporniji i da insistirate na konzumaciji, čak krenite u konzumaciju iako vam nosač nije to eksplicitno dozvolio. U najvećem broju slučajeva i ne treba vam ovakva dozvola, vrlo je moguće da vaš nosač sve vreme jedva čeka da bude konzumiran.

Q: Plašim se da se može dogoditi da moj drug Sloba odvoji nosač koji mi se duže vreme dopada. Treba li da brinem?
A: Nema više potrebe da brinete, to se desilo u ponedeljak.

Q: Gde sam ja bio u ponedeljak?
A: Nigde ni blizu konzumacije, bojim se.

Q: Šta da uradim ako me devojka pozove u svoj stan kad je sama i dugo razgovaramo i masiramo jedno drugo?
A: Možete primeniti tri različita zahvata: 

a) Sačekati da se ona vrati iz WC-a i da vas zatekne golog na podu njene sobe kako onanišete.
b) Nežno je poljubiti i reći joj "Volim te".
c) Reći joj: "Meni ne može da se digne" i otići kući (može i prećutno).
 
2 Konzumacija


Da bi se pristupilo P...., najčešće je potrebno odstraniti zaštitno kućište, radi čega treba upotrebiti ruke (ponekad i zube). Zatim je potrebno locirati P.... (obično se nalazi ispod donjeg dela stomaka i obrasla je gustom kovrdžavom dlakom, mada ovo može da varira od nosača do nosača). Ako niste sigurni, tražite vlažno i toplo mesto koje nisu usta. 

Ako mesto nije vlažno, treba primeniti neku od tehnika predigre:

  1. Muljanje i trljanje prstima i šakom.
  2. Pristupanje tupim predmetom.
  3. Pristup jezikom.
  4. Pristup nosem ako je adekvatne veličine.
  5. Izgovaranje ritualnih reči: "Ti si divna", "Volim te", "Kako me uzbuđuješ", "Želim te", itd

  6. Locirajte dve izbočine (veličina može da varira u zavisnosti od toga kakav nosač imate) sa ispupčenim vrhovima i primenjujte na njih tačke 1-4.


Kada ste postigli zadovoljavajući efekat, možete pristupiti konzumaciji. Većina modernih P.... radi po principu plug'n'play tako da i dete može da rukuje njima. Većina korisnika  se vrlo brzo navikne na interfejs i ubrzo vrlo vešto rukuje njime. 

I kao zaključak, zapamtite: repetitio est mater studiorum!


  

  


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Hahahaha - nisi normalna! Gdje Ti ovo pade na pamet?
Svaka cast za blog. Procitah sada, posle Tvog komentara o "njegovoj visosti".
Pozdrav
"anadora"
#6, 25.08.2010 - 22:32
blog je star 100 god, samo sto se ovde citaju blogovi po preporuci, po reklami ili ako su u slici da se ne zamara mozak, ljudi kad vide ovaj ''roman'' od bloga samo ga zaobidju
25.08.2010 - 23:13
ko cxe ovo sve da nastreba
#5, 25.08.2010 - 22:00
sve zavisi kad ti je ispitni rok
25.08.2010 - 22:02
alllek (40)
pola stvari nisam znao, hvala. sad idem napolje, nijedan nosac mi nece odoleti.
#4, 17.09.2009 - 16:46
jesi sve poneo
17.09.2009 - 16:48
maki2601 (46)
....e ako si im rekla dobro si im svima spustila...ali nazalost neki to nisu ni skontali
#3, 17.09.2009 - 15:55
neki!!!...hahaha draga moja mLogi
17.09.2009 - 16:05
daba01 (42)
to gradivo je uvijek milina obnavljati
#2, 17.09.2009 - 15:27
daba01 (42)
#1, 17.09.2009 - 15:22
Ja sam mislila da si ti napredni korisnik, ovo je za pocetnike
17.09.2009 - 15:25