Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
kissuzana blog
Pre nego što počnete da mi $@@&%^&**(&@$!@^%@ sve po spisku, pročitajte tekst do kraja.

''Dobar dan, moje ime je Basmati Kasaar. Ja patim od retke i smrtonosne bolesti, loših ocena, ekstremne nejebice, straha da ću biti kidnapovan i da ću biti pogubljen analnom egzekucijom nakon što me proglase krivim da sam forwardao 50 milijardi jebenih chainlettera, koje sam ja dobio od ljudi, koji zapravo veruju da će, ukoliko se pisma proslede dalje, jadna 6-ogodišnja devojčica iz Nepala, kojoj je izrasla sisa na čelu, skupiti dovoljno novaca da je ukloni pre nego li je seljačine roditelji prodaju u lokalni cirkus kao nakazu.''

Da li vi zaista verujete da ce Bill Gates pokloniti 1000 dollara vama i svakom drugom kome ste forwardali "njegov" e-mail?

Woooooohoo, pazi ovako.

Mozda će zločesti virtualni patuljci doći u moj stan i silovati me preko noći jer nisam nastavila lanac sreće koji je započet 5. godine posle Hrista, a koji su u našu zemlju dovele Rumunske prostitutke noseći ga u čmaru preko granice, da bi izbegle sve kontrole, te ukoliko se taj isti lanac nastavi do 3000. godine, ući će u Guinessovu knjigu rekorda kao najduži period ekstremne gluposti.

Ljudi, ako baš zaista morate forwardovati takve stvari, potrudite se da bude bar malo zabavno ili smešno. Dobila sam na tone lanaca tipa "pošalji ovo na e-mail 50 svojih prijatelja, pa će jedna jadna i izmučena duša dobiti 50 dinara od velikodušne, imućne sobe". To me ne zanima. Upotrebite malo svoj mozak i razmislite šta zapravo postižete i ko dobija korist ili štetu od slanja tone takvih e-mailova. Velika je šansa da vi dobijate - nepopularnost.


Četiri osnovne vrste lanaca sreće:

TIP 1

(skroluj dole)

Zamisli želju!!!
Ne, zaista, zamisli jednu želju!!!.
Učini to, ili nikad nećeš izaći sa svojom simpatijom!!!
Zamisli nešta drugo!!!.
Ne to, perverznjaku jedan!!!
Je li ti se prst umorio?
STANI!!!
Zar nije ovo bilo zabavno? :)
Nadam se da će ti se želja ispuniti :)
E, sada, da biste se osećali krivi, evo šta ću da uradim. Prvo i osnovno, ako ne pošaljete ovaj e-mail na 8035 e-mail adresa u narednih 5 sekundi, silovaće ce vas pobesnela bradavičasta svinja, te će vas nakon toga baciti s oblakodera na gomilu starog gvožđa.
To je istina!!
Ali, pazite, ovo pismo nije varka kao sva ostala ovog tipa što dobijate! OVO pismo je ISTINITO!! Zaista!!! Evo pravila:

Pošaljite ovaj e-mail jednoj osobi:

- jedna osoba će biti nadrkana na vas jer ste joj poslali glupi chainletter.


Pošaljite ovaj e-mail 2-5 osoba:

- 2-5 osoba će biti nadrkano na vas jer ste im poslali glupi chainletter.


Pošaljite ovaj e-mail 5-10 osoba:

- 5-10 osoba će biti nadrkano na vas jer ste im poslali glupi chainletter, te će pokrenuti zaveru protiv vas i vaše porodice.


Pošaljite ovaj e-mail 10-20 osoba:

- 10-20 osoba će biti nadrkano na vas jer ste im poslali glupi chainletter, te će vam zapaliti kuću.


Hvala i srećno!!!!

TIP 2

Dobar dan. Prvo želim da vam se zahvalim što ste odvojili par minuta da pročitate ovaj e-mail. Postoji jedan izgladneli dečak koji živi u Dungorutiglopertominisku, on nema ruke, nema noge, nema roditelje, što znači da nema gola govna. Život ovog dečaka bi mogao biti spašen, budući da, svaki put kada se ovaj e-mail prosledi dalje, 1 dollar se donira "Udruženju Za Izgladnele Dečake Bez Nogu, Ruku i Roditelja iz Dungorutiglopertominiska". Ali zapamtite, iako mi, u stvari, nemamo apsolutno nikakav način da brojimo poslate e-maile, iako je ovo gomila govana i sranja, vi ipak ovo pošaljite dalje. Pošaljite ovo na 5 e-mail adresa u narednih 18 sekundi. Ali, ne zaboravite, ako slučajno ovo pošaljete na 4 ili pak 6 adresa, dečak će momentalno umreti. Hvala još jednom i srećno!!!

TIP 3

Ovaj lanac sreće postoji od 1864. To je apsolutno neverovatno, jer u to vreme nije bilo kompjutera niti e-maila, a verovatno ni toliko idiota koji nemaju ništa drugo da rade nego da šalju takva pisma. No, da vam objasnim kako ovo radi: Pošaljite ovaj e-mail na 13.000 adresa u narednih 12 minuta i 30 sekundi ili će vam se desiti nešta zaista strašno.

Stravična priča broj 1:
Mtunda Geke se vraćala jedne subote iz škole. Par dana pre toga primila je ovakvo pismo ali nije obraćala pažnju na njega. I tako, na putu kući, zapela je na ivičnjak i pala u kanalizaciju kroz otvoren šaht u more govana. Nakon što su je uspeli izvući, odvratno je smrdela, no to nije bilo sve. Ona je kasnije umrla. Pazite da se to ne desi i vama!!

Stravicna prica broj 2:
Morik Blip, 13-ogodišnji dečak je dobio ovakvo pismo na svoj e-mail ali ga je zanemario. Kasnije, tokom istog dana, njega i njegovog ljubavnika udario je auto dok su šetali držeći se za ruke. Oboje su poginuli i otišli u Pakao, gde su osuđeni da do kraja Večnosti jedu žohare.

Pazite da se to ne desi i vama!! Mogli biste da završite kao Mtunda ili Morik. Jednostavno pošaljite ovaj e-mail svim svojim prijateljima i sve će biti u redu.

TIP 4

Evo jedne pesme što sam sastavila. Pošaljite je svim svojim prijateljima.

Prijatelji

Prijatelj je onaj na kojeg se uvek možeš osloniti.
Prijatelj je onaj koji te voli iako smrdiš na govna a iz usta ti smrdi kao da si jeo hranu za mačke.
Prijatelj je onaj koji te voli iako si ružan kao gubava veštica.
Prijatelj je onaj koji počisti za tobom kad povraćaš pijan.
Prijatelj je onaj koji ostane s tobom iako se samo žališ na svoj jebeno glup i dosadan život.
Prijatelj je onaj koji se pretvara da te voli iako ustvari misli da bi najbolje bilo da te siluju ludi orangutani te da te onda bace krvoločnim psima.
Prijatelj je onaj ko čisti tvoju WC šolju, usisava tvoju dnevnu sobu i plaća tvoje račune.
Prijatelj je onaj ko ti šalje lance sreće u nadi da će mu se želje ostvariti.

Prosledite ovo pismo! Ako to ne učinite, nikad više nećete imati curu/dečka!!!
Zaključak?

Ako dobijete e-mail koji preti da će vam se nešta desiti ili da ćete biti nesretni, izbrišite ga. Ako je zabavno, pošaljite ga dalje. Nemojte ljutiti ljude naturajući im grižu savesti radi tifusara iz Botswane koji nema zube, a koji se brine u slonovima zadnjih 27 godina svog života, te čiji je zadnji spas 5 centi koje će dobiti svaki put kad neko klikne 'forward', i pretiti im da će završiti kao Mtunda ili Morik.


E, sad pošaljite ovo svima u naredne 3 sekunde inače će vam se nešto strašno desiti. I nikad, ama baš nikad, nećete se sexati.

 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

daba01 (42)
#1, 17.09.2009 - 22:23