Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
kissuzana blog

Golf pravila u spavaćoj sobi1. Svaki igrač mora da navuče svoju opremu za igru.

2. Vlasnik rupe mora da odobri igru na terenu.

3. Za razliku od otvorenog golfa, poenta je ubaciti štap u rupu, a zadržati loptice van.

4. Za efektivniju igru štapovi treba da budu čvrsti. Vlasnicima terena je dozvoljeno da provere čvrstinu štapa pre nego što igra počne.

5. Vlasnici terena zadržavaju pravo da ograniče dužinu štapa da bi izbegli oštećenja rupi.

6. Poenta igre je iskoristiti koliko je god pokreta potrebno da bi vlasnik terena bio zadovoljen.

Nemogućnost da se ovaj cilj ostvari, moze da vodi do oduzimanja dozvole za igru na terenu u budućnosti.

7. Smatra se nesportskim ponašanjem, ako igru započnes odmah pošto stigneš na teren. Iskusniji igrači će obično odvojiti vremena da se dive terenu, i obratiće specijalnu pažnju na dobro osmišljena ispupčenja.

8. Igračima se ne preporučuje da vlasniku terena spominju druge terene na kojima su igrali, ili koje trenutno igraju. Poznato je da povredjeni vlasnici s vremena na vreme iz ovog razloga umeju da oštete igračevu opremu.

9. Igračima se preporučuje da ponesu opremu za slučaj kiše, radi svoje zaštite.

10. Vlasnici terena su odgovorni za održavanje grmlja u neposrednoj okolini rupe kako bi omogućili bolji pogled za postavku i prilaz rupi.

11. Igračima se preporučuje da traže dozvolu pre nego što pokušaju da igraju na zadnjoj rupi.

12. Spora igra je preporučljiva, ali igrači treba da budu spremni da je ubrzaju, ako ništa na kraće periode vremena, ako vlasnik to zatraži.

13. Smatra se odličnim uspehom, ako se ista rupa odigra više puta u jednom meču…


    


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 16  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Ma kakvi preterao,ja se uzdrzavam,hocu da igraaaaam,salim se, ne igram ja sa svakim,ali tvoj blog prosto izaziva,provocira i nisam mogao odeleti.Pametna si ti pustis blog i onda biras,ako tako nastavis necu se vise igrati,vise nisam pametan kako da ti pariram,ups pa ovo je javno.Ode moj imidz.Sta cu sad?pametnije mi je sah igrati,i nemo da se udaras ispod stola,odmah prelazim na golf!!!!!!!!!!
#3, 22.09.2009 - 20:11
daba01 (42)
uvijek se terenima treba diviti i polagati paznje prije igre da vlasniku terena bude drago prilikom igre i za sav trud ulozen u gostoprimstvo igraca
#2, 22.09.2009 - 17:22
bravo, pravi poznavalac terena
22.09.2009 - 19:39
Pravi golf teren ima 18 rupa.Kad se vlasnik golf terena ponudio organizovati igru nadajmo se da ce i rupe obezbediti u optimalnom stanju i to u slucaju,neorganizovanog terena oko rupe,ako je velicina rupe mala,ako se moze igrati sa sfig velikim stapovima,da ce dozvoliti da se igra igra do kraja,i da ce sanirati sva ostecenja koja su igrom prouzrokovana,i najvaznije obezbediti prevoz do rezervnih rupa.Kada turnir pocinje?hahaha Pozdrav Z.
#1, 22.09.2009 - 17:19
da nisi slucajno preterao sa rumom u caj
22.09.2009 - 19:37