Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
BYRALE-SU blog

Radi se o dijeti koja je ispitana na iranskom filozofskom fakultetu pod direktnim nadzorom iranskih predsjednika Ahmadinedžada.


A dijeta ide ovako:


Svako jutro uzmete prvo kafu,dakle na prazan stomak obavezno. Sacekate pola sata pola sata i onda uzmete još jednu al ovaj put uz neki keks - cajni keks ili napolitanku.


Nakon toga, obzirom da ste zagrejali stomak, najbolje je da uzmete vruć burek iz obližnje pekare, 2 su dovoljna, i jedan jogurt. Doručak je veoma važno imati u periodu od 4 ujutro do 12 sati jer se tada organizam čisti, pa što ga više ometate u tom, tim bolje.


Od 12 do 8 naveče je veoma bitno da jedete testenine, beli hljeb, kolače, jagnjetinu, pileću kožicu, jer u tom periodu organizam treba hraniti, pa je bitno da jedemo sve ono što se teško vari. Da znači zajebemo organizam do maksimuma. Ručak je bitan deo dana. Sve što jedete obavezno jedite uz čašu soka- coca cola je najbolja. Izbjegavajte voće i povrće što više. Ako već hoćete voća onda krkajte banane i kruške. One pomažu u procesu mršavljenja.


Pogodno je da nigde ne izlazite kad se dobro najedete. Najbolje lezite i malo odspavajte, pustite nek se stomak pati. Ako zaspite posle jela, sigurno će te posle toga biti nikakvi pa je onda najbolje da se bacite na neku igricu na kompjuteru, da ne mislite na stomak. Kad malo dođete sebi onda možete uzeti sladoled ili neke kolače a i pizza je dobrodošla. Ovo dolazi u obzir samo poslije 8 sati uveče.


Uz ovu dijetu se mrša od 5 do 8 kg mesečno, zavisno od toga koliko naveče jedete. Jedna debela žena kaže da je ona zahvaljujući ovoj dijeti smršala 10 kg za samo 10 meseci, i da je prestala koristi preparate i tablete za mrsavljenje, jer je ova dijeta efikasnija. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: