Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princmira1 blog
1. Господе! Ти ме кушаш и знаш.
2. Ти знаш кад седам и кад устанем; Ти знаш помисли моје издалека;
3. Кад ходим и кад се одмарам, Ти си око мене, и све путеве моје видиш.
4. Још нема речи на језику мом, а Ти, Господе, гле, већ све знаш.
5. Састраг и спред Ти си ме заклонио, и ставио на ме руку своју.6. Чудно је за ме знање Твоје, високо, не могу да га докучим.
7. Куда бих отишао од духа Твог, и од лица Твог куда бих побегао?8. Да изађем на небо, Ти си онде. Да сиђем у пакао, онде си.
9. Да се дигнем на крилима од зоре, и преселим се на крај мора:10. И онде ће ме рука Твоја водити, и држати ме десница Твоја.11. Да кажем: Да ако ме мрак сакрије; али је и ноћ као видело око мене.12. Ни мрак неће замрачити од Тебе, и ноћ је светла као дан: мрак је као видело.13. Јер си Ти створио шта је у мени, саставио си ме у утроби матере моје.
14. Хвалим Те, што сам дивно саздан. Дивна су дела Твоја, и душа моја то зна добро.
15. Ниједна се кост моја није сакрила од Тебе, ако и јесам саздан тајно, откан у дубини земаљској.16. Заметак мој видеше очи Твоје, у књизи је Твојој све то записано, и дани забележени, кад их још није било ниједног.
17. Како су ми недокучиве помисли Твоје, Боже! Како им је велик број!18. Да их бројим, више их је него песка. Кад се пробудим, још сам с Тобом.
19. Да хоћеш, Боже, убити безбожника! Крвопије, идите од мене.
20. Они говоре ружно на Тебе; узимају име Твоје узалуд непријатељи Твоји.
21. Зар да не мрзим на оне, који на Те мрзе, Господе, и да се не гадим на оне који устају на Тебе?22. Пуном мрзошћу мрзим на њих; непријатељи су ми.23. Окушај ме, Боже, и познај срце моје, испитај ме, и познај помисли моје.
24. И види јесам ли на злом путу, и води ме на пут вечни.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

branka01 (54)
Окушај ме, Боже, и познај срце моје, испитај ме, и познај помисли моје.
#1, 15.10.2009 - 14:42
Sta da ti kazem Branka, mali milion stvari se desava sto me podseca na bivsu i na ono sto smo planirali. Kad sve propadne, ostaje samo secanje. U svemu vidim nju, svestan sam da moram dalje uzdignute glave, samo sto mi je teska. Bog koji sve vidi pomoci ce mi, uzdam se u njega, jer mi je pomagao do sada kad sam bio u nevolji, i pomagace i nadalje, jer on kaze da nikada nece napustiti svoju decu. Isceljivao me nekoliko puta, kada sam ispricao sta moze jedna iskrena molitva u trenutku kada nema nikog u mom okruzenju, cudili su se i odusevljavali, jer se tako nesto ne desava stalno. Ti trenuci isceljenja ce ostati u meni sve dok sam ziv, ono sto sam doziveo pritom ne moze se opisati. Ko nije iskusio dejstvo Bozjeg isceljenja ne moze razumeti. Mozda uspem jednom da napisem blog o tom dogadjaju, videcemo.
16.10.2009 - 08:15