Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
BYRALE-SU blog

kako beogradski klinci prepricavaju lektiru

Da umres od smijeha ili od suza...

ROMEO I JULIJA
Romeo i Julija su žabari iz Verone i oni se smuvaju. Međutim, matorci su im veoma na svoju ruku i uopšte se ne gotive, jer rade isti biznis, ali su u različitim ekipama (kao Verona i Kjevo). Zent im je da ih ne provale i da im ne ukinu kintu, pa se viđaju tajno. I tako na 50 strana oni kao nešto kriju i kao fol pričaju jedno drugom kako se vole, a ne idu u krevet. Na kraju, jednom prilikom upadnu u loš trip i roknu se.


ZLOČIN I KAZNA
Neki student je stalno bez filera, jer mora da plaća stan, pošto je ispušio za mesto u studenjaku. Jednom prilikom je bio u bedaku, pa je uleteo kod neke babe, pune k'o brod na gajbu i overio je. Posle je uleteo u frku sa samim sobom, jer se plašio da će murija da ga provali. U stvari on i nije bio neki krimos, vec pičketina, pa se na kraju sam prijavio muriji.


ILIJADA
Ta Ilijada traje k'o gladna godina. Vođa jedne ekipe mazne ribu od vođe druge ekipe. Onda ovaj prvi, da ne ispadne jajara, skupi ortake i opkoli ih k'o Babo Sarajevo. Ali ovi prvi ga ispuše, onako žestoko, jer su ovi drugi bili do jaja spremni. Onda jedan tip smisli kul foru da zajebu ove druge. Šatro, kao boli ih ćoše za ribu, važan im je biznis koji može da se sjebe zbog nastale frke. Da pokažu da su iskulirali, oni odu i ostave šleper cigara drugoj ekipi (u kome su sakrili deo ekipe). Ovi prvi su mislili da su ih sjebali i počeli da slave. Kad su se ponapijali i udrogirali, ovi drugi su izleteli iz šlepera i jebali im kevu k'o u Mortal Combatu.


RAT I MIR
Pre 200 godina Francuzi krenu na Ruje i dođu do Moskve (kao u Pancer Generalu). Onda je došla zima i Francuzi se posmrzavaju k'o p**** i onda se napasu m*** Rujama k'o zec kelerabe. Knjiga ima soma strana, tu ima i neke ribe, žurke, žvaću nešto, njesra sve vreme.


PROCES
Tipa u'vate drotovi bez razloga, drkaju ga kroz celu knjigu i na kraju ga sjebu do koske 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

branka01 (52)
#2, 06.11.2009 - 23:02
HVALA TI DRAGA PRIJATELJICE NA DRUZENJU KONSTANTNOM I KOMENTARIMA....
06.11.2009 - 23:09
Lampion (48)
kao i uvijek,extra,,,,pozzz
#1, 06.11.2009 - 23:00
STVARNO NEMAM RECI DRAGA PRIJATELJICE----HVALA TI NA NA SVEMU STA CINIS ZA NASE PRIJATELJSTVO I INSPIRATIVNI DEO DALJEG RADA....
06.11.2009 - 23:06