Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princmira1 blog
Navuhodonosor je bio veliki car Vavilona i osvojio ceo poznati svet toga vremena, došao je, video šta ima da se vidi, pobedio sve protivnike, i šta onda...umro je. Izgubio od smrti.
Aleksandar makedonski je bio veliki vojskovodja, došao je u sve krajeve poznate tadašnjem svetu, video šta ima da se vidi, pobedio sve protivnike, i šta onda...umro je. Izgubio je od smrti.
Julije cezar, rimski imperator i vojskovodja, bacio kocku na Rubikon, osvojio dosta sveta, video šta ima da se vidi, pobedio sve svoje protivnike, i šta onda...umro je. Izgubio je od smrti.
Džingis kan, veliki osvajač, osvojio više od svih predhodnika zajedno, video više od ostalih, pobedio sve što može da se pobedi, i šta,...umro je. Izgubio je od smrti.
Napoleon, francuski vojskovodja i car, došao je u mnoge krajeve, osvojio dosta teritorija, pobedio skoro sve protivnike, i šta,...umro je. Izgubio je od smrti.
Možete na ovu listu staviti i sebe, došli ste (preko TV-a, Interneta) u sve krajeve sveta, videli šta ima da se vidi, pobedili ste neke protivnike kao što su prostor i vreme, i šta onda,...(_____). Upišite sami u zagradi šta će biti posle sa vama.
P.S. Ima jedna osoba koja je došla na ovaj svet, videla sve što ima na tom svetu, pobedila sve i na kraju izvojevala najveću bitku,...ta osoba nije izgubila od smrti. Ime te osobe je Isus.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

bane56 (61)
Ni Nabukodonosor,ni Aleksandar Veliki,ni Julije Cezar,ni Dzingis kan,ni Napoleon
nisu umrli.Ti si ih pomenuo-znaci da su zivi!!!!!
Ja imam cetvoro dece i bicu ziv dok god me oni spominju.Pozdrav.
#2, 14.12.2009 - 21:33
Mog oca i moje najbliže, koji su umrli, neće podići iz groba moje sećanje. Njihove kosti trunu u zemlji, crvi su odradili svoj deo. Njihov duh je u rukama Božjima, ali je jedno evidentno; Isus nije ostavio svoje kosti u grobu (zemlji), posle Njegovog vaskrsenja je bilo više od 500. očevidaca koji su ga svojim očima videli, a neki su ga sreli i dosta kasnije. Nije ubio nijednog čoveka, čak šta više nije ni vredjao nikoga, a opet ima puno sledbenika. Gde su sledbenici ovih velikih careva i vojskovodja, gde su knjige njihove i zašto ljudi ne citiraju njihove misli. Mrtav čovek se ne sledi, nego živ.
17.12.2009 - 01:22
garbin (56)
i ako sve vidiš i pobjediš ali od smrti ne možeš pobječi,jer svakog to čeka,jer je smt prirodna stvar i ne treba se je bojati...
#1, 14.12.2009 - 15:37
Sveto pismo govori da se ceo vasioni svet boji Gospoda, a da se jedino čovek ne boji Boga i ne boji smrti. Čuveni, mudri car Solomon kaže da je početak mudrosti, strah Gospodnji. Ako se čovek plaši gospodara na zemlji, onda treba Boga da se plaši mnogo više. Ko se boji Boga, oslobadja se od straha koji donosi smrt. Smrt nije normalna pojava, čovek je stvoren da bude besmrtan, ali je njegovom odlukom na ovaj svet i u naša tela ušao greh, jer je poslušao djavola. Dakle, djavo je doneo greh, a sa grehom je došla SMRT. Sveto pismo kaže da djavo neće ući u carstvo Božje, jer je krvnik ljudski, lažov i protivnik Božji; neće ući ništa što je grešno, osim onih koji veruju Isusu i imaju Njegovo svedočanstvo; i zadnje, smrt će biti bačena u Ognjeno jezero, mesto koje je spremljeno za djavola, antihrista, demone i sve one koji ne prihvataju Isusa, a oni koji veruju Isusu neće videti smrt. Svi znamo da ćemo umreti, ali nas je izgleda briga za to, živimo kao da ćemo večno živeti a ustvari mnogo kratko. I kao u vreme pre potopa: Jedemo, pijemo i veselimo se, jer nam se ništa neće desiti, a onda odjednom,...tras, nevolja je došla po nas i gotovo.
17.12.2009 - 01:39