Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
nightangel90 blogLjubavi...

Uvek je teško započeti pismo,posebno ovo,jer sad bi ti trebala reći sve što me tišti u grudima ovoliko vremena koliko te znam. Trebala bi napisati sve što me sputava, do istinske sreće sa samom sobom. Ne krivim ja ni tebe ni sebe. Možda čak ni život. Samo vreme koje je uvek nepravo. Stojim čvrsto na zemlji ukopanih nogu u blato, ne znajući kako da zakoračam dalje,na zeleno polje ispred sebe. Pokušavam uhvatiti vazduh pomodrelim usnama,dohvatiti sunce i oblak golim rukama. Znam,rekla sam upravo da stojim čvrsto na zemlji....Ali mi misli nisu tako čiste i bistre. Da ti bar mogu odoleti,ili vremenu koje nas sputava. Ne znam,zašto uvek pronalazim neke likom slične tebi,zovu me nekim nadimcima koje sam ljubomorno čuvala samo za tebe,pričaju o mojoj kosi,koja je samo u tvojim rukama izgledala prelepo. Stidim se.

Kažu da u mojim očima vide samo beskrajnu modrinu neba, i istinu koju posedujem. Treperimpod količinom istine i osećaja koje mi nude,a to ne želim. Htela bih da s tobom sedim u mraku i ćutke gledam tvoje lice. Zašto mi ovo vreme toliko otežava razbolelu suštinu mog bića? Taman kada nastavim sama,ili sa nekim pogrešnim,javiš se ti kao letnji pljusak ( iznenada i ne najavljen). Nisam ja jadna,samo pronalazim sebe u tebi. Da kažeš čekaj,čekala bih,da kažeš kasnije shvatila bih, da kažeš život,dala bih. Čekala bih samo sama,da znam da će ovo vremenekad postati pravo za nas.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 22  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

medaljon (38)
#3, 16.12.2009 - 18:22
macic83 (34)
#2, 15.12.2009 - 23:04
#1, 15.12.2009 - 20:59