Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
simo1980 blog
Vreme je da napravimo bibliju u tvrdom povezu.
Znači, kompletan KNOW-HOW za početnike koji bi sadržao savete "uhaćenih" na delu, iskustva i trikove onih koji "znaju šta rade".
Dakle, počeću prvi iz malo ličnog iskustva ...

Pravila:

* Uvek imajte dva telefona. Jedan regularan i jedan švalerski za koji NIKO ne zna osim ljubavnice/ka, čak ni vaši prijatelji. Poželjno je da ga ne držite kod kuće već na poslu, ili, ako ga već držite kod kuće obavezno uključite zahtev za PIN kod i kod za otključavanje telefona. Naravno, dok su vam muž/žena kod kuće treba da bude isključen. Profil na telefonu UVEK držite na SILENT, čak i kada ga koristite. Ne želite valjda dok ste sami u kolima da vam zazvoni drugi telefon dok pričate sa ženom/mužem? Ili još gore, da dođete kući i zaboravite da stavite profil na SILENT. Poželjan je PRE-PAID račun ili POSTPAID račun koji vam stiže u firmu. Za korisnike NOKIA Symbian telefona: Nije dovoljno da obrišete pozive i poruke. Morate ući u aplikaciju LOG i očistiti ga celog!
* Nikad ne koristite kreditne kartice.
* Nikad ne koristite GPS. Sve poslednje tražene destinacije ostaju zabeležene. U slučaju da postoji sumnja da ste negde bili, GPS će sigurno dokazati da jeste.
* Bavite se sportom bar 3 puta nedeljno. Za muškarce poželjno fudbalom, za žene aerobikom. Osim što ćete biti u formi i moći da zadovoljite dve žene/dva muškarca, bavljenje sportom povećava seksualnu želju. Ali, to nije poenta. Poenta je da imate 3 sigurna izgovora nedeljno da se vidite sa ljubavnic(k)om Nakon svakog "bavljenja sportom" obavezno je tuširanje. Žene imaju bogom dan nos da osete druge žene na vama.
* Mirisi! Otarasite ih se. Ako vaša ljubavnic(k)a koristi jake parfeme a sasvim je izvesno da ih koristi morate imati spremnu odbranu od istih. Znači, nosite svoj parfem u autu ili male testere sa sobom u džepu. Poželjno je da parfem bude što jači, da bi pokrio postojeći pre dolaska kući. Ovo nije baš najefikasnije sredstvo ali pomaže.
* Ako imate auto, osnovna oprema su kondomi, parfem, vlažne maramice, suve maramice i rezervni donji veš. Smešno? Kada vam zatreba shvatićete da je vrlo ozbiljno.
* Nikada ne idite na izlet u beloj košulji. I dalje postoje muškarci koji dođu kući sa ostacima karmina i pudera na reveru Znači, pogledajte se u ogledalo - KONJI! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ana2610 (57)
Ko ne zna da laze neka ne ide u svaleracuiju.
#1, 19.12.2009 - 16:49
 

Korisnik
offline
offline simo1980 (36)
Srbija, Sremski okrug, InđijaBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa