Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
medaljon blog

the_lovers.jpg ljubav image by Snexi

Da li je to ljubav ili strast? Da li se volite ili je samo u pitanju fizička privlačnost, koja traje i traje. Da li zaljubljenost može da potraje toliko dugo. Ponekad ne treba osluškivati sa strane šta vam neko kaže - kako izgledate kao par, da li ona vas gleda ili vi nju. Pitanja tipa ko je u koga više zaljubljen smešna su i opterećujuća. Predajte se tome što vam prija. Ne razmišljajte o tome mnogo (jer druga strana sigurno ne razmišlja toliko), samo će vam se pokazati posle nekog vremena šta je to što osećate.

Ne možete voleti nekoga posle svega nekoliko dana poznavanja. Desiće se možda da će neko od vas i reći te dve reči u nekom trenutku kada misli da to stvarno oseća, a onda, posle nekoliko dana, veza neće ni postojati.

Nemojte se kontrolisati. Recite šta mislite, šta osećate, pokažite to i ne čekajte da se vama prvo pokaže ili dokaže. Sve radite po osećaju, a ne zbog neke ravnoteže tipa "on je meni rekao to, a ja ću njemu reći ovo", ili "juče mi je pokazala da me voli jer je uradila to i to, a ja ću sačekati neko vreme sa reakcijom...". To su gluposti.

Ne sputavajte se i radite ono što želite. Zato je ljubav nedefinisiva, iznenađujuća, neobična i ne da se kontrolisati. Kada je "prisutna", možete raditi razne stvari koje inače nikada ne biste, i sve što uradite, biće simpatično. Ljubav je dobar izgovor za razne ispade i zahvate, od skakanja u fontane, nošenja buketa balona kroz grad ili torte u obliku srca, do pevanja na ulici...... Ljubav, a ne nešto drugo, daje nam krila.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 17  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Nemojte se kontrolisati. Recite šta mislite, šta osećate, pokažite to i ne čekajte da se vama prvo pokaže ili dokaže.
#2, 20.12.2009 - 01:29
pozdrav prijateljice
20.12.2009 - 12:50
Nekad sam verovala u ljubav i pisala blogove o ljubavi,mada tad mi je bio i drugi nick-jelenche90,ali vise ne verujem,jer ma koliko ljubav davala krila,toliko ti ih i odsece,a za neke ptice i pad je let....Odlican blog....
#1, 19.12.2009 - 22:28
Možda si u pravu prijateljice ....ali nemoj očajavati...I VERUJ U LJUBAV
19.12.2009 - 22:40