Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
nikola888685 blog
OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Posao - Martovski Ovnovi su u prilično nezgodnoj situaciji jer mnogo toga im ne ide naruku, naročito ako su nestrpljivi u radu sa strancima. Ukoliko nameravate da obnovite saradnju sa Vodolijom dobro razmislite, pogotovo ako posreduje Ovan.

Novac - Tokom ovog perioda možete imati mnogo troškova što vas može prilično izbaciti iz takta. Venera ulazi u znak Jarca i vi ćete naći novi, vrlo isplativ izvor prihoda.

Ljubav - Ulazak Venere u znak Jarca odražava se pozitivno na vaš porodični život, dok će se u ljubavi situacija pogoršati zbog ljubomore partnera. O ljubavnim vezama iz prošlosti ne bi trebalo nikome da pričate.

Zdravlje - Budite oprezniji na ulici.BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

Posao - Mnogo nade polažete u rad sa Jarcem, Strelcem ili Vodolijom, pogotovo ako nameravate da proširite poslove. Odnosi sa vatrenim znacima tokom prvih dana ovog perioda biće prilično napeti, jer niste spremni ni u čemu da popustite.

Novac - Zaostali honorar ili novac koji vam neko duguje verovatno ćete dobiti krajem decembra. Moguć je dobitak od Bika, Škorpije ili Vage.

Ljubav - Ulazak Venere u znak Jarca omogućava vam da doživite vrlo lepu romansu, ili ćete obnoviti neku staru vezu. Pozicija Venere daje vam dovoljno mogućnosti da nekoga zavedete.

Zdravlje - Bolovi u grlu.BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI


Posao - Pazite šta kome pričate jer možete nesmotreno izneti neke svoje poslovne planove, koji bi vam mogli doneti veliku zaradu. Dobijate ponudu za rad u stranom gradu.

Novac - Mogući su dobici u igrama na sreću, ali i od honorarnog posla koji će vam obezbediti Jarac ili Vaga. Mladi Blizanci od roditelja mogu očekivati veću sumu novca.

Ljubav - Bogat društveni život nepovoljno se odražava na vaš ljubavni život. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, bilo bi dobro da nađete vremena jedno za drugo. Previše ste "slobodni", međutim ako ste u vezi sa Vodolijom ili Strelcem to odgovara i vama i partneru. Slobodni Blizanci biće u prilici nekoga da upoznaju.

Zdravlje - Moguća povreda.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Posao - Ako radite u velikoj firmi ili u svom poslu susrećete mnogo ljudi, nekome ćete dati povoda da vas doživi kao konkurenciju. U radu sa Strelcem, Vodolijom ili Ovnom pomalo ste naivni. Lav će pokušati na neki način da vas iskoristi.

Novac - Tokom ovog perioda ne samo da nećete imati finansijskih problema, nego vas očekuju vanredne uplate, dobici posredstvom partnera, ali i u igrama na sreću.

Ljubav - Ulazak Venere u znak Jarca može doneti novu ljubav, i to preko posla sa obrazovanom i ambicioznom osobom koju možete upoznati na putu, ili preko posla, pogotovo ako radite u velikoj ustanovi. Najverovatnije se radi o Biku ili Vagi.

Zdravlje - Smanjite obroke.LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Posao - Iskoristite povoljan period pre nego što Venera uđe u znak Jarca, jer bi tada situacija na poslu mogla prilično da se iskomplikuje, a vi nećete biti mnogo taktični, naročito ako se radi o poslu sa strancima.

Novac - Nije vreme za nepotrebne troškove, jer biste kasnije mogli da dođete u situaciju da morate da pozajmljujete. Mogući su dobici preko Raka ili Lava.

Ljubav - Tokom ovog perioda dve planete, Merkur i Mars, koje imaju uticaja na vaš ljubavni život i način komunikacije s partnerom, kreću retrogradnim hodom. Zato dobro pazite šta pričate stalnom partneru ili osobi koju želite da osvojite - možte postići kontraefekat.

Zdravlje - Bolovi u zglobovima.DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO


Posao - U ovom periodu pokušaćete da završite započeti posao, ali ne morate to činiti po svaku cenu, možda je mudrije da malo sačekate i vidite kakav stav imaju vaše kolege prema zajedničkom problemu. Nemojte donositi odluke koje vam ne idu u prilog.

Novac - Mogući su poveći dobici u radu sa strancima, prijateljima, učestvovanja na konkursima, ili preko stručnog usavršavanja.

Ljubav - Period je veoma povoljan, pogotovo za Lavove koji su već dugo usamljeni i žele da upoznaju Vagu ili Bika. Veza sa Blizancima ili Ovnom ne donosi mnogo sreće, osim ako vas ne vezuju zajednički interesi ili slična profesija.

Zdravlje - Stomačni problemi.VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Posao - Venera, planeta koja ima velikog uticaja na vaš znak, prelazi iz astrološke kuće komunikacija u astrološku kuću privatnog biznisa, pa se odnosi sa strancima mogu prilično iskomplikovati, naročito ako se radi o mlađim saradnicima.

Novac - Tokom ovog perioda konačno ćete dobiti uplatu koju dugo čekate, ali ona će biti manja od očekivane. Predstoje vam izdaci u vezi sa nekom većom investicijom, stambenim ili radnim prostorom.

Ljubav – Druga polovina sedmice mogla bi doneti manje razočaranje u ljubavi, razmirice i scene, naročito ako ste u vezi se Blizancima, Devicom ili Škorpijom. Ne zna se ko je nervozniji vi ili partner. Osećate da ste neshvaćeni.

Zdravlje - Budite pažljiviji u saobraćaju.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Posao - Zahvaljujući podršci Bika, Vage i Jarca možete postići uspeh u poslu u koji ste već uložili veliku energiju i entuzijazam. Retrogradni hod Merkura i Marsa krajem sedmice na vas može delovati pomalo demorališuće.

Novac - Ne uspevate da platite sve što nekom dugujete, niti da sredite finansije tako da budete zadovoljni. Mladim Škorpijama koje su se nedavno zaposlile honorar će najzad biti isplaćen.

Ljubav - Pristaćete na sve samo da izbegnete neprijatnu scenu, razgovor i situaciju koja vas može isprovocirati da kažete nešto što ne biste voleli. Stalni partner zna mnogo o vašoj prošlosti, o kojoj vi nerado pričate.

Zdravlje - Povreda ruke oštrim predmetom.STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Posao - Ako želite sve započete poslove da završite u ovom periodu moraćete više da se potrudite i da imate bolju koncentraciju. Spremni ste da priskočite u pomoć kolegama i oni to znaju da cene. Moguća saradnja sa Vagom.

Novac - Predstoje vam dobici od Jarca ili Bika. Ukoliko nameravate da pričate o honoraru sa Lavom, Ovnom ili Strelcem, možda će vam mnogo toga obećati, ali ne i ispuniti.

Ljubav - Ako ste u stalnoj vezi ili braku, partner će vam postaviti neke uslove koje verovatno nećete biti spremni da ispunite. Bolje i to nego da budete krajnje iskreni, jer se to partneru neće dopasti.

Zdravlje - Manji nazeb.JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS

Posao - Svaka vrsta privatnog posla za vas je veliki izazov, ali i razlog za nerviranje. Mars, vladalac astrološke kuće privatnog biznisa, kreće retrogradnim hodom što se loše odražava na vaše poslovanje. Moguća su nerviranja u radu sa Blizancima i Devicom.

Novac - Predstoje vam veliki izdaci, pa nećete moći da izbegnete nerviranje što ne možete da poboljšate finansijsku situaciju, ali Bik će vam pomoći da ipak nađete rešenje.

Ljubav - Ulazak Venere u vaš znak čini vas trpeljivijim, ali ste istovremeno i u nekoj vrsti očekivanja. Veliko je pitanje da li će vam se osoba na koju mislite javiti, jer najverovatnije očekuje da joj date povod za to.

Zdravlje - Bolovi u grlu.VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Posao - Bez obzira na vaš opmitizam i poverenje koje ste imali u saradnike, posao nije doneo očekivane rezultate. Budite spremni da napravite neki kompromis sa Vagom i Blizncima, u vašem je interesu.

Novac - Jarac, Škorpija i Vaga mogu vam praviti probleme, naročito ako im nešto dugujete. Trebalo bi da napravite prioritete u plaćanju troškova. Nemojte se zaduživati i uzimati kredite.

Ljubav - Nemate načina kako da rešite ljubavni problem i zato bi bilo najbolje da budete popustljivi, jer je to jedino što partner od vas očekuje. Vaše dobre namere teško da bilo ko uviđa, posebno ne Ovan i Blizanci, čak i ako ste dugo u vezi.

Zdravlje - Razmislite o dijeti.
RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Posao - Prijatelji će vam se naći pri ruci kada to bude potrebno, verovatno u poslednjem trenutku. Ako imate neki vanredni posao u planu, najverovatnije ćete morati maksimalno da se angažujete. Oslonite se na Bika, Jarca ili Škorpiju i bolje organizujte svoje aktivnosti.

Novac - Dobićete novac koji vam je potreban od nekoga na koga možete uvek da računate, od rođaka, nekoga s kim ste veoma bliski ili od porodičnog prijatelja.

Ljubav - Jedno veoma dragoceno prijateljstvo može da pređe u ljubavnu vezu samo ako budete to želeli. Trenutno vam je mnogo važnije da imate na koga da se oslonite i da računate nego što priželjkujete strastvenu vezu, posebno ako vas je razočarao Lav.

Zdravlje - Skloni ste prehladi.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Pukipk (27)
#2, 23.12.2009 - 05:52
Dixon (30)
+
#1, 22.12.2009 - 00:10
22.12.2009 - 01:04
 

Korisnik
offline
offline nikola888685 (22)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova